Regina Elisabeta a II-a, celebrare unică, cu un musical de excepție, în cinstea a 70 de ani de domnie

Ultima actualizare:

Mai multe personalități importante din cultura britanică și internațională vor participa la evenimentul „The Queen’s Platinum Jubilee Celebration”, unde Andrew Lloyd Webber și Lin-Manuel Miranda au colaborat, având o surpriză pentru evenimentul ce va fi televizat. 

Regina Elisabeta a II-a, regina Regatului Unit
Regina Elisabeta a II-a, regina Regatului Unit

Lin-Manuel Miranda a fost sunat personal de către Webber, cerându-i să colaboreze la acest eveniment muzical, care va avea loc duminica viitoare. Prezența lui Miranda este una dintre cele mai importante pentru acest eveniment, având o puternică importanță pe piața internațională la crearea coloanei sonore pentru musicalurile Broadway In the Heights, Hamilton și coloana sonoră a filmului Disney Encanto.

Evenimentul dedicat Reginei Elisabeta

În mod oficial, nu au fost făcute publice mai multe informații privind distribuția și echipa, dar se cunoaște faptul că evenimentul va fi „un tribut potrivit pentru cei 70 de ani pe care Regina i-a avut la cârma Londrei”. 

Citește și Regina Elisabeta a II-a, anunț de ultimă oră! Majestatea Sa va lipsi de la trei evenimente regale

Pe data de 15 mai, evenimentul va fi transmis în direct pe ITV, unde acesta va avea loc la Castelul Windsor, fiind primul eveniment televizat care marchează această ocazie. 

Phillip Schofield și Julie Etchingham vor găzdui emisiunea live „The Queen’s Platinum Jubilee Celebration”, care va avea printre invitați și mari nume din lumea artistică a Marii Britanii. 

Gazele emisiunii vor fi Philip Schofield și Julie Etchingham, iar alături de aceștia se vor afla importante personalități britanice, precum marele compozitor Andrew Lloyd Webber, Ant & Dec, Joan Collins, Mo Farah, Maureen Lipman, David Jason, Alan Titchmarsh, Kelly Holmes, Moira Stuart și Trevor McDonald.

Webber și Miranda, doi maeștri, față-n față cu Regina

Andrew Lloyd Webber și Lin-Manuel Miranda sunt două dintre cele mai importante nume din lumea muzicală a Regatului Unit, amândoi având apariții însemnate în industria cinematografică și lumea teatrală a Marii Britanii. 

Vezi și Regina Elisabeta a II-a, absentă de la un eveniment pascal pentru prima dată în 70 de ani

Apariția celor doi la evenimentul „The Queen’s Platinum Jubilee Celebration” reprezintă un important eveniment pentru Marea Britanie, în care se vor aduna mai multe personalități culturale din Regatul Unit, care sunt apreciate la nivel mondial. 

The Queen’s Platinum Jubilee Celebration, celebrarea celor 70 de ani pe tron

Un asemenea eveniment, precum „The Queen’s Platinum Jubilee Celebration”, reprezintă unul dintre cele mai importante show-uri din monarhia Regatului Unit, având rolul de a marca un important moment din istoria recentă. 

De data aceasta, evenimentul are în vedere cei 70 de ani pe care Regina Elisabeta i-a petrecut la conducerea Marii Britanii. În timpul domniei, Regina Elisabeta a fost răspunzătoare pentru mai multe evenimente majore din istoria recentă, printre care se numără și decolonizarea Africii, dar și descentralizarea puterii în Regatul Unit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net