Relația dintre Camila și Charles. Ducesa a apelat la un mesaj indecent pentru a-l cuceri pe prinț

Ultima actualizare:

Povestea celor doi a început în 1960, când Prințul Charles și Camila s-au cunoscut. Aceștia urmau să aibă o frumoasă poveste de dragoste, datorită ducesei care a apelat la un truc, pentru a-l cuceri.

Relația de iubire dintre cei doi, subiect controversat
Relația de iubire dintre cei doi, subiect controversat

La sfârșitul anilor '60, cei doi au avut o scurtă relație înainte ca Charles să se alăture Marinei Regale. Ducesa nu și-a putut lua gândul de la prinț, astfel că a decis să apeleze la un mesaj ieșit din comun, ce îi avea ca protagoniști pe străbunicul lui Charles, regele Edward al VII-lea și pe Alice Keppel, o rudă de-a acesteia.

''Uite, străbunica şi străbunicul au fost împreună, aşa că noi de ce să nu facem asta'', i-a spus Camilia acestuia, conform okmagazine.ro.

Tom Quinn, istoric de meserie, a vorbit despre mesajul neobișnuit al femeii, despre care a spus că subliniază viziunea mai puțin conservatoare pe care aristocrația o avea cu privire la relațiile extraconjugale. De asemenea, acesta a adăugat că familia regală vede altfel lucrurile privind relațiile și nu-și fac griji pentru orice.

Aceasta a fost de fapt linia pe care a mers în conversaţie. Cred că asta spune multe despre felul în are familia regală vede genul acesta de lucruri.

Ei cred că doar clasa de mijloc trebuie să-şi facă griji cu privire la fidelitatea sexuală, pur şi simplu ei nu se gândesc la asta. Cred că au fost forţaţi să-şi facă mai multe griji acum, dar în trecut nu le-a trecut niciodată prin minte”, a adăugat el.

Drumul către relația perfectă

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști 

Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, iar pe parcursul mariajului, cei doi au rămas prieteni. 

Aluzii au fost făcute, pe parcursul timpului, cu privire la relația extraconjugală a lui Charles. Ultima, chiar de Prinţesa de Wales, într-un interviu.

Eram trei în această căsătorie, aşa că era puţin cam aglomerat”, a declarat aceasta.

La câțiva ani de la divorțul dintre Charles și Diana, cuplul ''Camila și prințul'' a apărut. 

Aceștia au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată când părăseau un local unde sărbătoriseră ziua de naştere a surorii ei.

După ani de zile, cei doi s-au căsătorit în prezenţa copiilor ei şi a prinţilor William şi Harry în 2005.

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net