Renée Zellweger și Ant Anstead s-au afișat împreună. Se iubesc de câteva luni bune

Ultima actualizare:

     Renée a postat o poză în care  Ant o ţine ridicată în braţe
Renée a postat o poză în care Ant o ţine ridicată în braţe

Actriţa Renée Zellweger, 52 de ani, şi-a găsit în sfârşit iubit! Ea s-a îndrăgostit de un prezentator de emisiuni aut. Diva şi-a oficializat deja relaţia cu Ant Anstead, de 42 de ani.

În sfârşit şi-a găsit jumătatea! Renée Zellweger este în culmea fericirii de când este împreună cu Ant Anstead. A pus o poză pe o reţea socială, în care acesta o ţine în braţe, pentru ca toată lumea să ştie că el este Făt-Frumosul ei. L-a însoţit, duminica trecută, la un meci de fotbal în comitatul Orange din SUA şi toată lumea i-a văzut cum s-au sărutat cu foc.

Ant Anstead este un prezentator britanic


    Actriţa nu a avut noroc  în dragoste până acum
Actriţa nu a avut noroc în dragoste până acum

Şi când au plecat, în maşină, au fost văzuţi îmbrăţişându-se şi sărutându-se, ca adolescenţii. Ei se iubesc de câteva luni, dar abia acum şi-au oficializat relaţia.Renée nu a avut noroc în dragoste până acum. Ea a fost măritată cu Kenny Chesney în 2005 şi tot în 2005 au şi divorţat. Actriţa, care are o avere de 90 de milioane de dolari, l-a cunoscut pe Ant în Marea Britanie.

El este realizatorul emisiunii ”Maşini pe alese” (Wheeler Dealers) difuzată în România de postul Discovery. Pe numele complet Anthony Richard Anstead, acesta prezintă emisiunea difuzată de Channel 4 împreună cu vânzătorul de maşini Mike Brewer. A fost însurat între 2005-2017 cu Louise Anstead şi între 2018-2020 cu Christina Haack. Are trei copii din cele două căsnicii, pe Hudson London (în vârstă de un an), cu Christina, şi pe Archie, de 14 ani, şi Amelia, de 17 ani, cu Louise.

Conform apropiaţilor, Renée Zellweger este fascinată de copiii noului său iubit şi are sentimente materne faţă de micuţul Hudson. Ea a câştigat de-a lungul carierei două premii Oscar, patru Globuri de Aur şi două premii BAFTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net