Scandal în familia modelului Gigi Hadid! Motivul pentru care ea și Zayn s-au despărțit

Ultima actualizare:

    Cântărețul Zayn și modelul Gigi Hadid au decis să se separeFoto: Getty Images
Cântărețul Zayn și modelul Gigi Hadid au decis să se separeFoto: Getty Images

Deși au devenit de ceva vreme părinții unei fetițe, se pare că modelul internațional Gigi Hadid și cântărețul Zayn au decis să pornească pe drumuri separate de acum în înainte. Mai mult decât atât, în presă au apărut câteva zvonuri cu privire la motivul despărțirii dintre cei doi, care au propulsat întreaga situație direct în mijlocul unui scandal.

Chiar dacă acum un an au devenit părinții unei fetițe, micuța Khai, se pare că Zayn Malik și Gigi Hadid au decis pună capăt relației lor, în urma unui incident neplăcut, potrivit presei internaționale. Cei doi aveau o relație de mai bine de 6 ani, însă aceasta a fost presărată de-a lungul timpului și cu momente în care aceștia au fost separați.

Conform People, de data aceasta, motivul principal al rupturii a fost un gest făcut de Zayn. Se zvonește că fostul membru al trupei One Direction ar fi lovit-o pe Yolanda Hadid, mama iubitei sale.

Supermodelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 au început o relație în anul 2015, însă în 2019 s-au despărțit oficial. Ulterior, în 2020 au revenit în atenția presei când s-a aflat că supermodelul va avea un copil cu cântărețul.

Deși au mai trecut prin despărțiri, aceasta este însă una cu „scântei” din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse lui Zayn. Artistul se apără și neagă orice afirmație de acest fel.

„Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat", a explicat Zayn, pentru TMZ.

Zayn neagă vehement că ar fi lovit-o pe Yolanda Hadid

Zayn Malik a mai scris ulterior pe Twitter: „Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea.

Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă.

A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a încheiat el.

Yolanda Hadid nu a făcut până acum declarații pe marginea acestui subiect, iar agentul lui Gigi Hadid a explicat doa că: „Gigi este concentrată exclusiv pe ce este cel mai bine pentru Khai. Cere să-i fie respectată intimitatea în această perioadă.” 

image
image
image
image
image
image
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
image
actualitate.net