„Secta” din care face parte Tom Cruise i-a dat peste cap viața! De ce nu și-a mai văzut fiica de 10 ani

Ultima actualizare:

Acuzaţii tot mai grave la adresa unuia dintre cei mai celebri actori din lume: mai multe voci spun că Tom Cruise nu şi-ar mai fi vazut fiica cea mică, Suri, de 10 ani din cauza cultului religios din care acesta face parte. Toată povestea o aflăm acum!

Tom Cruise Getty jpg

Ei bine, Suri, fiica cea mică și unicul copil biologic al actorului Tom Cruise și a actriței Katie Holmes, nu și-a mai văzut tatăl de mai bine de zeci ani. Adolescenta este pe punctul de a împlini 17 ani și are ambiții mari: își dorește să studieze moda la o facultate din New York. Iar toate acestea le face singură, demonstrând că nu are nevoie de renumele tatălui său pe care nu l-am mai văzut de atâta timp.

tom cruise cu fiica si katie jpg

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: de ce nu și-a mai văzut Tom fiica de atât de mult timp? Ei bine, cultul religios numit Scientologie, din care face actorul a fost piedica în relația cu fiica sa, totodată și motivul pentru care se crede că actrița Katie Holmes a divorțat de el, ulterior obținând custodia exclusivă a lui Suri. De atunci actorul este obligat să îi plătească copilei 325.000 de lire sterline pe an, plus cheltuielile pentru studiile superioare.

După divorț Katie și fiica sa au dispărut din atenția presei ani de zile și și-au refăcut viața la 3.000 de kilometri de celebrul actor. 

Katie Holmes and Suri Cruise jpg

Katie, în vârstă de 44 de ani, a obținut custodia exclusivă a lui Suri în 2012, împreună cu o înțelegere generoasă în urma căreia Tom, în vârstă de 60 de ani, a plătit 325.000 de lire sterline pe an pentru îngrijirea fiicei sale.

Religia nu îl lasă pe Tom Cruise să își vadă fiica

Apropiați ai celor doi spun că nici în momentul de față actorul nu este implicat în viața fiicei sale. Actorul a fost acuzat că și-a pus religia înaintea fiicei sale, foștii scientologi susținând că i s-a ordonat să le evite pe Katie și Suri fiind considerate drept necredincioase, având eticheta de excluse. Nu degeaba, Tom a lansat un proces de 40 de milioane de lire sterline împotriva revistei americane In Touch în 2012, după ce l-au acuzat că și-a abandonat fata.

Fosta membră a bisericii Samantha Domingo, nora cântărețului de operă Placido, a declarat în 2019: "Nu poți fi anti-Scientologie dacă faci parte din familia lui Tom, vei fi deconectat - uită-te la fiica lui Suri". Ei bine, exact credințele lui Tom au făcut-o pe Katie să intenteze divorț și se crede că una dintre înțelegeri a fost ca cea mică să nu fie vreodată expusă la acest cult.

Tom Cruise, Katie Holmes  foto   shutterstock 165862814 jpg

Din ce cult religios face parte Tom Cruise

Tom Cruise ar face parte din mișcarea religioasă numită Scientologie, creată în 1952 de către scriitorul de literatură științifico-fantastică L. Ronn Hubbard. Acest cult, numit de unii chiar sectă face parte din categoria religiilor OZN și are la bază credința conform căreia oameni provin dintr-o rasă extraterestră de zei. Deseori este numită și „biserica celebrităţilor”, și din ea mai fac parte vedete precum John Travolta. Biserica exclude total credința în Iisus Hristos.

În jurul acestui cult religios s-au iscat multe controverse. Potrivit lui Paulette Cooper, autoarea cărții Scandalul scientologiei", copiii de doar șase ani sunt supuși la "auditul confesional" în cadrul bisericii. Li se pun întrebări precum: Ai făcut ceva de care îți este rușine?", în timp ce sunt conectați la o versiune scientologistă a unui detector de minciuni. Biserica a negat apoi faptul că cei mici sunt supuși la auditoriu, susținând că acesta nu începe decât la vârsta de 12 ani.

Totuși, chiar nepoata liderului Scientologiei, David Miscavige, a fost impresionată de Katie și a aclamat-o pentru curajul său de a rupe orice legătură cu această lume. Jenna Miscavige a susținut că viața era atât de mizerabilă în interiorul bisericii încât a încercat să se sinucidă înainte de a pleca, a lăudat-o pe Katie. Ea a spus: „Experiența mea de a crește în Scientologie este că aceasta este atât mentală, cât și, uneori, abuzivă din punct de vedere fizic. Mi se permitea să-mi văd părinții doar o dată pe săptămână în cel mai bun caz, iar uneori nici măcar ani de zile."

Planul lui Tom Cruise 

Alte voci susțin că actorul a așteptat toți acești ani pentru că Suri să crească și să o poată aduce în religia sa. În același timp, Cruise ține legătura cu ceilalți doi copii mai mari ai săi, adoptați, ce sunt membrii ai cultului religios. Dacă acestea sunt doar speculații sau adevărul, vom vedea poate peste ceva timp. 

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net