Soția unui cunoscut sportiv, mărturii cutremurătoare: „Am fost strangulată până la leșin”

Ultima actualizare:

Mychelle Johnson, soția lui Miles Bridges, a postat o declarație neașteptată pe contul personal de Instagram. Acolo, americanca a vorbit în premieră despre abuzurile la care a fost supusă de partenerul ei de viață, un cunoscut jucător de baschet.

Miles Bridges are doar 24 de ani și este un star NBA, în prezent fiind jucătorul Charlotte Hornets. Echipa la care debutează nu a făcut niciun comentariu după ce sportivul a fost arestat, în urma acuzațiilor de abuz domestic.

Mychell Johnson, soția lui, și-a făcut vocea auzită prin intermediul rețelelor de socializare și a postat mai multe fotografii care ilustrează starea în care bărbatul iubit ar fi adus-o.Din păcate, copiii cuplului au asistat la bătăile pe care mama le-ar fi încasat, iar soția atletului american a decis să ofere detalii terifiante despre traumele la care întreaga familie ar fi fost supusă de către Miles Bridges.

S-ar putea să te intereseze și: Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile din Dallas. Cum a fost salvat

Autoritățile au confirmat că sportivul a fost arestat, iar Mychelle Johnson a primit mai multe mesaje răutăcioase din partea internauților. Pentru a le închide gura răutăcioșilor a decis să posteze chiar și raportul medico-legal care confirmă problemele de sănătate cu care a rămas în urma căsniciei.

Mychelle Johnson confirmă totul! A fost bătută cu bestialitate de partenerul de viață

„Urăsc faptul că s-a ajuns la asta, însă nu mai pot să tac. Am permis cuiva să îmi distrugă casa, să mă abuzeze în fiecare mod posibil și să ne traumatizeze copiii pe viață. Nu am nimic să demonstrez lumii, însă nu pot permite cuiva care a putut face astfel de lucruri oribile să nu aibă vreo remușcare și să mă portretizeze într-un mod în care nu sunt.

Nu voi permite ca cei din jurul lui să încerce să mă reducă la tăcere și să mintă în continuare pentru a proteja această persoană. Este lipsit de etică, de moralitate și bolnav! Mă doare pentru că am sperat întotdeauna și am avut dragoste, însă în ciuda faptului că mă înspăimântă acest lucru, trebuie să mă apăr. Nu voi mai rămâne tăcută pentru a-i proteja pe alții pentru că mă prețuiesc pe mine și pe copiii mei mai mult decât imaginea cuiva”, a spus Mychelle Johnson.

Nu rata nici: Stephen Curry și LeBron James au stabilit noi recorduri în NBA

Ea s-a ales cu „un nas fracturat, încheietura, timpan spart”, iar el cu o cauțiune

„Un nas fracturat, încheietura, timpan spart, mușchi rupți de la gât după ce am fost strangulată până la leșin și o contuzie severă. Nu am nevoie de compătimire, doar nu îmi doresc ca altcineva să mai treacă prin asta. Îmi doresc ca această persoană să primească ajutor, copiii mei merită mai mult. Atât îmi doresc. Totul este extrem de dureros, sunt speriată și mă doare faptul că copiii au fost martori la tot. Vă rog să respectați intimitatea familiei și să încetați cu zvonurile dezgustătoare și cu acuzațiile”, a mai scris tânăra, pe rețelele de socializare.

Potrivit CNN, Miles Bridges ar fi fost eliberat din închisoare, după ce a achitat 130.000 de dolari- cauțiunea care a fost stabilită de către judecătorul atribuit acestui caz. Reprezentanții săi au făcut transferul imediat, iar procesul va avea loc după jumătatea lunii iulie, pe data de 20, mai exact, se arată în raportul autorităților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net