Sylvester Stallone: «Dolph Lundgren era să mă omoare în Rocky IV!»

Ultima actualizare:

    Sylvester Stallone se află în prezent  în Marea Britanie, la filmări
Sylvester Stallone se află în prezent în Marea Britanie, la filmări

Dezvăluire şocantă la 36 de ani de la turnarea filmului ”Rocky IV”! Sylvester Stallone şi-a amintit că după un schimb de pumni ”pe bune” cu Dolph Lundgren a ajuns la Terapie Intensivă şi a fost la un pas de moarte.

Actorul de 75 de ani a recunoscut că ”s-a întâlnit cu îngerii” după ce a filmat o scenă de luptă în ring în compania lui Dolph Lundgren, care îl interpreta pe boxerul rus Ivan Drago. El a fost dus de urgenţă la Terapie Intensivă la un spital din California după ce inima lui s-a mărit şi tensiunea arterială ajunsese la cote alarmante, în timpul filmărilor din Canada. Stallone a povestit că starea lui era atât de gravă încât aeronava a trebuit să zboare la joasă altitudine pentru a nu-i afecta starea de sănătate. Filmul ”Rocky IV” a avut un buget de 28 de milioane de dolari (n.r. enorm la vreme aceea) şi a fost cea mai mare provocare a carierei pentru cei doi actori, care au vrut să se bată ”pe bune”. Stallone, care are o avere de peste 400 milioane $, şi-a depănat amintirile în cadrul unui scurt documentar postat pe canalul lui de YouTube.


    Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren  s-au lovit ”pe bune” în timpul  luptei din ring
Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren s-au lovit ”pe bune” în timpul luptei din ring

Patru zile petrecute la ATI

”Primul lucru pe care l-am filmat la lupta cu Drago a fost intrarea mea în ring, intrarea lui în ring şi pregătirea luptei. Apoi am fost accidentat destul de grav în timpul luptei încât a fost nevoie să fiu dus cu avionul la Terapie Intensivă. Practic, m-a pulverizat. Deşi nu am simţit mare lucru în timpul filmării, puţin mai târziu, în timpul nopţii, inima mea a început să se umfle, tensiunea mi-a crescut alarmant şi am început să vorbesc cu îngerii. Probabil că am leşinat pentru că următorul lucru pe care mi-l amintesc este din timpul zborului către secţia de Terapie Intensivă”, a povestit Stallone. Culmea este că la Terapie Intensivă, Stallone le explica asistentelor că trebuie ”să revină în ring să termine lupta”. A stat patru zile conectat la aparate şi abia după o săptămână a revenit la filmări. Totul s-a întâmplat după ce a încasat un pumn de la Lundgren în piept. Stallone şi-a amintit coşmarul prin care a trecut după ce a pus mâna pe mănuşile purtate la filmări, care au fost scoase recent la licitaţie pentru 20.000 $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
blake lively deadpool profimedia jpg
iaht spielberg click jpg
monica barladeanu jpg
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
image
actualitate.net
image
actualitate.net