Sylvester Stallone și-a luat fiica la serviciu. Ce face Sistine în timp ce tatăl ei e prins cu treaba?

Ultima actualizare:

    Sylvester Stallone, 75 de ani, pozat de Sistine în timp ce lucra la scenariu, într-un barfoto: Instagram
Sylvester Stallone, 75 de ani, pozat de Sistine în timp ce lucra la scenariu, într-un barfoto: Instagram

Sylvester Stallone, 75 de ani, nu a venit singur în Marea Britanie unde filmează împreună cu echipa pentru ”Eroi de sacrificiu 4”. Sistine a insistat să îl însoțească și cât timp Stallone este prins cu treaba pe platoul de filmare de lângă Londra, ea își face de lucru vizitând orașe europene. Unde s-a fotografiat fiica lui Rambo?

Sylvester Stallone, 75 de ani, nu a venit singur în Europa unde filmează ”Eroi de sacrificiu 4”, film pe care îl produce împreună cu Jason Statham. Fiica lui Sistine a insistat să vină cu el. Însă nu pentru că era curioasă să vadă cum e viața de artist, ci... din alte motive. Zilele trecute Sistine a fost să viziteze Parisul și s-a fotografiat lângă Turnul Eiffel. Năzdrăvană din fire, ea a avut grijă să facă pe paparazzi și l-a fotografiat pe tatăl ei în timp ce lucra la scenariu, într-un bar londonez. Evident, fotografia a ajuns pe contul ei de Instagram. După ce au petrecut un an și jumătate în izolare pentru a se feri de virusul ucigaș, cei din clanul Stallone se bucură de beneficiile faptului că s-au vaccinat anti-COVID-19 și au revenit la viața lor obișnuită. Însă în timp ce soția actorului Jennifer Flavin, 53 de ani și celelalte două fiice ale lui Scarlett și Sophia au rămas în SUA, Sistine preferă să facă pe asistenta personală a tatălui ei.


    Sistine a dat o fugă până la Paris cât tatăl ei era prins cu treabă în Angliafoto: Instagram
Sistine a dat o fugă până la Paris cât tatăl ei era prins cu treabă în Angliafoto: Instagram

Citește și:

Sylvester Stallone are un nou hobby! Cum se relaxează actorul când nu este pe platoul de filmare

Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

Sylvester Stallone, avere de peste 400 de milioane $

Sylvester Stallone are o avere de peste 400 de milioane de dolari de-a lungul unei cariere de aproape o jumătate de veac. După nenumărate aventuri, flirturi și relații cu diferite bombe sexy, actorul și-a găsit liniștea alături de Jennifer Flavin. Însă nu toate au fost roz între ei doi. Stallone  a spus ”da” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, la 17 mai 1997. Însă acest lucru s-a întâmplat după multe insistențe din partea lui pentru că actuala soție își pierduse definitiv încrederea în el după ce a înșelat-o. El a mai fost cuplat cu Flavin între 1988 și 1994, dar fotomodelul i-a dat papucii după ce aventura cu bomba sexy Janice Dickinson. Nu l-a primit înapoi decât după ce a făcut un test de paternitate și a descoperit că nu este tatăl fiicei lui Janice, Savannah. Testul a fost făcut în 1995 și un an mai târziu, în 1996, Sly și Jennifer deveneau părinți pentru prima oară, Sophia fiind primul lor copil. În 1998 se naște Sistine și Scarlet în 2002.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net