Tori Spelling se pregătește de Halloween. Ce costum şi-a ales Donna din Beverly Hills 90210

Ultima actualizare:

    Tori Spelling, 48 de ani, a intrat în febra sărbătorilorfoto: Instagram
Tori Spelling, 48 de ani, a intrat în febra sărbătorilorfoto: Instagram

Tori Spelling, 48 de ani, trece prin cea mai grea perioadă din viața ei după ce a decis să divorțeze de Dean McDermott cu care e măritată din 2006 și cu care are patru copii. În timp ce avocații se ocupă de actele de partaj, ea are grijă ca micuții să nu fie afectați de ruptura din familie și a început pregătirile pentru Halloween.

Tori Spelling nu vrea să le arate copiilor cât este de afectată de problemele din căsnicie. Actrița din serialul ”Beverly Hills 90210” a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu tematica sărbătorii. Ea apare alături de o păpușă desprinsă din filmele de groază înarmată cu un cuțit de bucătărie. Acesta e primul Halloween în care Dean McDermott nu mai apare în prim plan alături de familia lui. Cei doi au avut nenumărate scandaluri din cauza infidelităților lui McDermott și a dependenței lui pentru sex, pe care acesta a declarat-o în urmă cu mai mulți ani. Ei sunt căsătoriți din 2006 și au cinci copii: Liam Aaron, 14 ani, Stella Doreen, 13 ani, Hattie Margaret, 9 ani, Finn Davey, 8 ani.

Citește și:

Dependenţa de sex a distrus mariajul lui Tori Spelling cu Dean McDermott. Ce îi cerea actriţei din Beverly Hills, 90210 soţul

Tori Spelling își plimbă copilul și leagănă porcul. Poze de comedie cu familia actriței

Tori Spelling și-a cheltuit moștenirea

Tori Spelling a primit 18 milioane $ după moartea tatălui ei, regizorul Aaron Spelling, în 2006. Însă ea a făcut praf moștenirea, fiindcă e de departe cea mai mare cheltuitoare de la Hollywood. Fostul contabil al actriţei a dezvăluit că e dependentă de cumpărături. „E în stare să închidă un magazin cumpărând tot ce e în el. Odată a lăsat 60.000 $ la cumpărături şi în alte zile a depăşit 100.000 $, cumpărând nimicuri”, a povestit Candy Spelling, mama actriţei. Şi-a schimbat de patru ori silicoanele și ajunsese să cheltuiască lunar 10.000 $ pe tratamente de înfrumuseţare. 

image
image
image
image
image
image
Valentina Pelinel și Cristi Borcea jpg
cher jpg
banner laurențiu reghecampf png
Cabral jpeg
3 mirela retegan jpg jpeg
banner elwira petre png