Tragedie la Hollywood. A murit unul din actorii celebrului serial „Orange Is the New Black”

Ultima actualizare:

Veste tragică la Hollywood. Actorul Brad William Henke, cunoscut pentru rolul de gardian al închisorii din „Orange Is the New Black”, a murit. Starul de cinema avea 56 de ani.

Tragedie la Hollywood. A murit starul unui celebru serial american
Tragedie la Hollywood. A murit starul unui celebru serial american

Brad William, care a jucat rolul lui Desi Piscatella în serialul „Orange is the new black”, a murit în somn, marți, 29 noiembrie. Pentru moment, cauza decesului nu este cunoscută.

A murit actorul Brad William. Era cunoscut pentru serialul „Orange is the new black”

Pe lângă aparițiile în celebrul serial american, Brad William a mai jucat în „Justified and lost”, dar și în numeroase filme, printre care „Pacific Rim” și „World Trade Center”.

Regretatul actor a avut și câteva roluri episodice în câteva seriale foarte cunoscute precum CSI”, „Crossing Jordan”, „Judging Amy” și „Dexter”. Recent apăruse în „The Stand”, dar și în filmul „Block Party”, peliculă lansată în 2022.

Tot pe platourile de filmare și-a cunoscut și soția. William s-a căsătorit cu actrița Katelin Chesna Henke în anul 2001, după ce au lucrat împreună la serialul „Going to California”. Din păcate, cei doi au divorțat în anul 2008. 

A jucat fotbal american înainte să intre în lumea filmelor

Brad William Henke s-a născut pe 10 aprilie 1966, în Columbus, Nebraska, și a crescut în Littleton, Colorado.

Înainte să apară pe ecrane, actorul a jucat fotbal american la Universitatea din Arizona. Brad a fost recrutat de puternica echipă New York Giants. Ulterior, acesta transferat la Denver Broncos.

O altă tragedie la Hollywood

Vă reamintim că, recent, actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casa ei din Florida. Interpreta din filmele „Fame" şi „Flashdance" avea 63 de ani. Tragedia a avut loc pe 27 noiembrie, iar vestea a fost dată de managerul său.

„Cu profundă tristețe, în numele familiei ei, anunț trecerea în neființă a Irenei Cara. Actrița, cântăreața, compozitoarea și producătorea câștigătoare a premiului Oscar a murit în casa ei din Florida. Momentan nu se cunoaște cauza morții ei și va fi anunțată când vor fi disponibile informații.

Familia lui Irene a cerut intimitate în timp ce își procesează durerea. A fost un suflet frumos dotat, a cărui moștenire va trăi pentru totdeauna prin muzica și filmele ei. Serviciile funerare și o comemorare pentru fanii ei vor fi planificate la o dată viitoare”, a precizat Judith Moose, agenta artistei.

Irene Cara a devenit celebră în 1980, cu pelicula „Fame", în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York. Regretata artistă a fost și co-autoare a piesei „Flashdance... What a feeling", din filmul „Flashdance". Piesa, compusă de Giorgio Moroder şi cântată de Irene Cara, a fost la rândul ei premiată cu Oscar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net