Victorie pentru Charlie Sheen: a scăpat de pensia alimentară!

Ultima actualizare:

    A fost prezent el însuși la tribunalFoto: Instagram
A fost prezent el însuși la tribunalFoto: Instagram

Victorie pentru Charlie Sheen! Actorul nu mai trebuie să-i plătească pensie alimentară fostei soții, Denise Richards, pentru fiicele lor.

Victorie pentru Charlie Sheen! Actorul de 56 de ani a câștigat în instanță, la 4 octombrie, dreptul să nu mai plătească pensie alimentară fostei neveste, Denise Richards, în vârstă de 50 de ani, pentru fetele lor, Sami, de 17 ani, și Lola de 16 ani, după ce Sami s-a mutat la el, în luna septembrie, plângându-se că e abuzată de mama ei. Denise e șocată și întristată, pentru că Lola încă locuiește cu ea. ”Cred că ce s-a întâmplat este foarte corect”, a spus, însă, starul.

Charlie Sheen, la un pas să ajungă boschetar

Măsura se va aplica retroactiv

Judecătorul Alexander Giza a decis ca pensia alimentară pentru minore să devină zero. Măsura se va aplica retroactiv de la 1 aprilie, de când Sheen a început să se ocupe de fete în mod activ. Actorul, binecunoscut din serialul ”Doi bărbați și jumătate”, a fost prezent la tribunal însoțit de avocatul său, Gregory Pedrick. Fosta sa soție nu s-a prezentat. Charlie a obținut custodia 100% asupra fetelor, retroactiv, din aprilie. O sursă apropiată de Denise Richards a spus că actorul nu mai plătise deja pensia alimentară de patru ani. Iar Lola locuiește la tatăl său numai când mama ei e plecată la filmări. Victorie pentru Charlie Sheen: a scăpat de pensia alimentară!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net