Vin Diesel, de nerecunoscut! Actorul, tot mai departe de imaginea din “Furios și iute”

Ultima actualizare:

    Gras și cu burtă, în vacanță, în Italia, în stânga, bine făcut la trup, în ”Furios și iute”Foto: Profimedia, Getty Images
Gras și cu burtă, în vacanță, în Italia, în stânga, bine făcut la trup, în ”Furios și iute”Foto: Profimedia, Getty Images

Vin Diesel a ajuns de nerecunoscut! Imaginea lui cu burtă este tot mai departe de imaginea lui din filmul “Furios și iute”.

Actorul Vin Diesel (55 de ani) a ajuns de nerecunoscut! Nu mai seamănă deloc cu imaginea lui din franciza “Furios și iute”. El a fost surprins gras și cu burta mare recent la plajă în Portofino, Italia. A făcut înot în mare și a mâncate pe saturate în vacanță, scrie ziarul britanic ”The Sun”. Vin a fost un actor de bază în seria “Furios și iute ”, încă de la început și până acum.

Jocă și în noul film “Furios și iute 9”

Cel mai recent film din serie, “Furios și iute 9”, a fost lansat la începutul verii. Lansarea a fost întârziată cu un an din cauza pandemiei de COVID-19. Propriu-zis, data lansării a fost amânată de trei ori, potrivit revistei ”Variety”. În acest nou film, mai joacă și alte staruri importante, cum ar fi Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron și Nathalie Emmanuel, cunoscută pentru rolul din ”Urzeala tronurilor”. Vin Diesel a ajuns de nerecunoscut!

image
image
image
image
image
image
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png