A doua eliminare la "Asia Express" sezonul 4. Nimeni nu se aștepta la asta

Ultima actualizare:

    foto: Antena 1
foto: Antena 1

După Alexandra Ungureanu și mama ei a venit rândul altei echipe să părăsească Asia Express sezonul 4. În ediția cu numărul 17, difuzată joi seara, la Antena 1, Connect-R și Shift au pierdut Cursa pentru Ultima Șansă și au fost eliminați.

Trei echipe au participat în ediția 17 de Asia Express la Cursa pentru Ultima Șansă. Connect-R și Shift, Adriana Trandafir și Maria Speranța și Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de o cursă palpitantă în Cappadocia, potrivit a1.ro.

Connect-r și Shift au fost eliminați din Asia Express sezonul 4

Connect-R și Shift au fost cei care au terminat ultimii cursa, așa că au primit un cufăr care ascundea o nestemată, care urma să le decidă parcursul în competiție. Nestemata Puterii a fost roșie, iar Connect-r și Shift au fost eliminați. Connect-R și Shift au format o echipă iubită de ceilalți concurenți, iar tuturor le-a părut rău în momentul în care aceștia au fost eliminați. 


    Connect-R a recunoscut că nu se aștepta să fie atât de greu în Asia ExpressFoto: Antena 1
Connect-R a recunoscut că nu se aștepta să fie atât de greu în Asia ExpressFoto: Antena 1

"Nu trebuie să vă pară rău pentru că acest concurs este foarte dur, foarte real. Așa cum spunea doamna Adriana, noi suntem cuplul boem de aici. Suntem împrăștiați, dezordonați, pierdem lucruri”, a spus Connect-R. "Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat”, a spus Shift.

„Ne-a părut rău că nu mai stăm. Dar este corect. Pe de altă parte, când am văzut piatra roșie ne-am adus aminte de motivul pentru care am venit aici și anume să-mi câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea 3 săptămâni”, a mărturisit Connect-R despre experiența Asia Express.

Citește și:

Detalii din culisele «Asia Express». Echipa emisiunii trage cot la cot cu concurenţii pe traseu

INTERVIU Alexandra Ungureanu, viața după "Asia Express". Cum se înțelege acum cu mama ei

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png