„A intrat în emisia live într-o avansată stare de ebrietate”. Acuzații dure la adresa Gabrielei Cristea

Ultima actualizare:

Viperele Vesele au venit cu o acuzație șocantă, de data aceasta la adresa Gabrielei Cristea. Faimoasa vedetă de televiziune este prezentatoarea emisiunii „Mireasa - capriciile iubirii”, iar în urmă cu  o zi a început filmările pentru un nou proiect, emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”. După terminarea filmărilor, potrivit informațiilor oferite de către Viperele Vesele, aceasta s-ar fi prezentat la emisiune în stare de ebrietate!

Potrivit Viperelor Vesele, cele care activează cu contul de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, până acum fără nicio eroare, emisiunea de aseară moderată de Gabriela Cristea nu a început deloc bine pentru prezentatoare de televiziune. Conform sursei, aceasta ar fi intrat în emisie în stare de ebrietate! Această dezvăluire uluitoare a fost făcută de Viperele Vesele, care spun că:

Ieri, au început filmările pentru emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă - Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.”

Acuzațiile la adresa prezentatoarei de televiziune au continuat

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.”

Iar de parcă acuzațiile nu ar fi fost deja destul de dure, Viperele Vesele au continuat!

„Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.”

„Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă - Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație.”

Gabriela Cristea, beată în emisiune?

Viperele Vesele susțin că, Gabriela Cristea, ar fi intrat în emisie în stare de ebrietate.

Potrivit acestora, prezentatoarea de la Antena Stars ar fi „sărbători” prea mult revenirea emisiunii pe micul ecran.

image
image
image
image
image
image
viorel lis 2 jpeg
foto3  impreuna jpg
banner andreea marin violeta banica png
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
cub octavia geamanu png
banner dinu maxer png