A murit soția actorului Alexandru Arșinel. Doar 9 luni a rezistat fără marea sa iubire

Ultima actualizare:

Este vestea tristă a acestei dimineți! Soția marelui actor Alexandru Arșinel, Marilena, a încetat din viață. Vestea a fost făcută publică chiar de către fiul actorului, pe pagina acestuia de Facebook. Marilena Arșinel nu a rezistat decât 9 luni fără marea ei dragoste alături.

Marilena Arșinel nu a rezistat decât 9 luni fără marea ei dragoste / FOTO: Facebook Cristian Arșinel
Marilena Arșinel nu a rezistat decât 9 luni fără marea ei dragoste / FOTO: Facebook Cristian Arșinel

O veste tragică a îndurerat întreaga lume artistică din țara noastră. Soția marelui actor Alexandru Arșinel, Marilena, a încetat din viață. Cei doi au petrecut împreună 56 de ani, căsătorindu-se în anul 1968, la scurt timp după ce s-au cunoscut la ștrand. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către fiul actorului, Cristian, pe pagina sa personală de Facebook. El a avut un mesaj emoționant, spunând că:

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Cei doi au fost împreună mai mult de 5 decenii

Alexandru Arșinel și Marilena au avut parte de o dragoste sinceră, la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în anul 1968, căsătorindu-se doar la scurt timp după prima întâlnire. Cuplul a format o familie fericită, având parte de 2 copii, pe numele lor Bogdan și Cristian.

Marele actor s-a stins din viață în anul 2022, la vârsta de 83 de ani. El a avut parte de o carieră de succes, aducând zâmbete pe fețele a întregi generații de români. Din anul 2016, soția lui Alexandru Arșinel nu a mai avut cum să se deplaseze fără ajutor, din cauza unei lovituri la cap suferite într-un accident. Marilena Arșinel a decedat la doar 9 luni după ce marea ei dragoste a părăsit lumea aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net