Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au oferit detalii inedite despre relația lor care durează de peste 12 ani. Cei doi actori au povestit momentele de cumpănă prin care au trecut de-a lungul timpului și cum gestionează gelozia. 

Prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea" a dat din casă despre periodele dificile din mariajul cu Radu Vâlcan, când cei doi găseau mai puțin timp pentru a petrece unul în compania celuilalt, deoarece erau preocupați în permanență de îngrijirea copiilor.

Citește și Adela Popescu, întrebată dacă este din nou însărcinată! «Mi-e că..».

Adela consideră că într-un cuplu partenerii nu trebuie să fie concentrați constant unul asupra celuilalt, dar fiecare dintre ei trebuie să-și manifeste afecțiunea prin mici gesturi și să acorde atenție la nevoile celui de lângă el. 

,,Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a relatat prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea", pentru Viva

Actorul a recunoscut la rândul său că au existat tensiuni în relația cu Adela, însă datorită conexiunii puternice dintre ei, au găsit mereu o cale de a gestiona situația. 

Citește și Adela Popescu, nu-ți mai place la volan? Vedeta Pro TV, plimbată prin oraș de șofer!

,,Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul." , a mărturisit actorul.

Cum gestionează Radu Vâlcan și Adela Popescu gelozia

În ceea ce privește gelozia Radu Vâlcan a oferit un răspuns cât se poate de surprinzător, în ceea ce privește mariajul cu Adela Popescu. Acesta susține că partenera sa nu i-a dat până acum ocazia să simtă că ceva este în neregulă din acest punct de vedere, dar este de părere că gelozia este un sentiment firesc într-o relație. Vâlcan a mai adăugat că el și Adela își cunosc parolele de la telefonul celuilalt. 

,,Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătea firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii.", a declarat soțul Adelei, pentru Viva

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea. Tineri, frumoși și talentați, pasiunea s-a aprins repede între ei, iar în timp, idila s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

În 2015, Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit, iar actrița de-a lungul mariajului, actrița a dat naștere celor trei copii ai cuplului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net