Adriana Trandafir, în moarte clinică chiar de ziua ei. «M-au declarat moartă, m-am desprins de trup!»

Ultima actualizare:

    Adriana Trandafir a rememorat un episod dificil din viața eifoto: Antena 1
Adriana Trandafir a rememorat un episod dificil din viața eifoto: Antena 1

Adriana Trandafir (65 de ani) a făcut dezvăluiri cutremurătoare la „Asia Express”. Actrița a rememorat cu lacrimi în ochi un episod din viața ei pe care ar vrea să-l uite. A fost în moarte clinică chiar de ziua ei și numai o minune înfăptuită de medici a readus-o atunci la viață!

Actrița Adriana Trandafir a trăit experiența terifiantă a morții clinice în urmă cu mai mulți ani! Ca o ironie a sorții, episodul s-a întâmplat chiar de ziua ei!

Artista susține că și-a părăsit corpul și a reușit să vadă cum medicii depuneau toate eforturile pentru a o salva. Abia după ceva timp a realizat ce s-a întâmplat. Actrița îi este pe vecie recunoscătoare unei doctorițe, care s-a chinuit din răsputeri să o readucă la viață.

„Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta» și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață”, a povestit Adriana Trandafir, în ultima ediție a emisiunii Asia Express.

Citește și:

"Asia Express" sezonul 4. Adriana Trandafir poartă cu ea o dureroasă poveste de viață legată de fiul ei

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net