Afacerea care le-a adus bani cu nemiluita Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan. Numai într-un an au încasat o adevărată avere

Despre Radu Vâlcan și Adela Popescu știe toată lumea că sunt oameni de succes, dar puțini sunt cei care cunosc detalii legate de afacerea lor super profitabilă! 

Radu Vâlcan și Adela Popescu duc o viață așa cum le place: liniștiți și cu de toate! Pe lângă carierele impresionante pe care cei doi le au în televiziune, se bucură de un real succes și pe partea afacerilor, căci dețin, împreună, o firmă care se ocupă de activitățile agențiilor de publicitate și care se numește Takamaka. 

Câți bani încasează Adela Popescu și Radu Vâlcan, de pe urma firmei lor

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Adela și Radu Vâlcan au un profit uriaș de pe urma firmei lor, chiar dacă în pandemie, ca pentru mulți alții, lucrurile nu au mers așa bine nici pentru ei. 

Sursa citată menționează faptul că anul 2021 a fost unul extrem de bun pentru Adela și Radu. Firma acestora, Takamaka, a obținut o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de lei (peste 300.000 de euro), în creștere cu 33% față de anul fiscal anterior, iar profitul a fost de 950.000 de lei, adică în jur de 190.000 de euro.

Citește și - Ce se întâmplă cu emisiunea ”Vorbește lumea”? Adela Popescu revine la Pro TV? Shurubel dă din casă

Înființată în anul 2016, firma le-a adus celor doi, până acum, o sumă de aproape 3,5 milioane de lei, adică în jur de 700.000 de euro, mai notează fanatik.ro.

Ce salariu are Radu Vâlcan, la Insula Iubirii

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Acesta moderează celebra emisiune Insula Iubirii de la Antena 1, în cadrul căreia cuplurile curajoase din România vin în Thailanda, pentru a-și testa relația de cuplu.

Pentru că efortul său este pe măsură, Radu Vâlcan încasează un salariu colosal pentru filmările din Thailanda. 

Potrivit informațiilor din presă, Radu Vâlcan primește 15.000 de euro pentru cele 3 săptămâni de filmare, adică pentru fiecare sezon în parte. Proiectul este unul de suflet pentru Radu Vâlcan, care se implică de fiecare dată atunci când cunoaște concurenții curajoși.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas”, a declarat prezentatorul TV  la un moment dat.

Nici Adela Popescu nu se lasă mai prejos, căci potrivit unor surse din televiziune, prezentatoarea și artista încasează, de la Pro TV, câteva mii de euro bune. Deci, cei doi nu au niciun motiv să se plângă!

Pe deasupra, atât Radu, cât și Adela Popescu au numeroase contracte de imagine cu brandurile mari ale României. Filmează deseori reclame, iar Adela Popescu este una dintre cele mai solicitate vedete atunci când vine vorba de așa ceva. 

Chiar dacă au venituri colosale în casă, cei doi sunt modești și preferă să nu epateze atunci când vine vorba de lux și opulență. Adela Popescu a declarat, recent, că majoritatea banilor pe care îi fac îi cheltuie pe bilete de avion, amândoi fiind extrem de încântați de vacanțe și călătorii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net