Alex Leonte „o trage la indigo” pe Theo Rose! Actuala iubită îi seamănă leit artistei

#Exclusiv Click!

Fostul iubit al lui Theo Rose (25 de ani), Alex Leonte (28 de ani) iubește din nou, la aproape un an de la separarea de artistă. Manuela Lupașcu, influencer de profesie, se pare că a reușit să îi fure inima simpaticului nepot al lui Nea Marin (64 de ani).

Theo Rose și Alex Leonte s-au iubit timp de cinci ani! Însă, în urmă cu aproape un an, o veste șoc a înghețat showbiz-ul românesc pentru moment și anume faptul că cei doi s-au despărțit, iar vedeta își găsise deja un nou partener de viață: Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV, cu care în prezent formează un cuplu și cu care așteaptă un copilaș în viitorul apropiat.

Pentru că Theo Rose a ales să își refacă viața personală foarte rapid, nici Alex Leonte nu a stat prea mult pe gânduri și și-a găsit o nouă parteneră de viață. Este vorba despre Manuela Lupașcu, cu care se iubește de câteva luni în taină și care este, de profesie, creatoare de conținut.

Theo Rose și Manuela, „surori”

Cele două seamănă una cu cealaltă! Atât Theo cât și Manuela au părul lung și sunt șatene, au pielea creolă, sunt slăbuțe, au talia de viespe și au cam aceeași înălțime….Se pare că Alex și-a căutat o femeie pe același tipar fizic ca al lui Theo Rose. Contactată de Click!, actuala iubită a nepotului lui Nea Mărin ne-a confirmat idila amoroasă dintre ea și Alex.

„Da, este adevărat, dar astfel de detalii nu își au sensul să fie discutate în public, în presă. Dacă Alex este un bărbat romantic? Sunt lucruri pe care vreau să le păstrez doar pentru noi doi”, a declarat Manuela Lupașcu pentru Click!

Manuela Lupașcu: „Totul este bine”

Într-un interviu acordat recent pentru postul Antena Stars, Manuela le-a spus acestora că nu și-au ascuns niciodată relația lor de iubire:

„Pentru tot îmi fac timp, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni”.

Click! spune

Manuela Lupașcu este unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Are peste 77.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează zilnic.

image
image
image
image
image
image
kanye west bianca censori profimedia jpg
banner ilie dumitrescu png
adrian mutu implant par INSTA jpg
banner jador png
banner Cristina Balan png
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net