Alina Laufer, adevărul despre divorțul de Jorge. Cum a afectat-o despărțirea pe fiica lor: „Noi am avut o relație destul de... ”

Au trecut 11 ani de când Jorge a divorțat de mama fiicei sale, Alina Laufer. Deși divorțul a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viața lor, cei doi și-au refăcut viața amoroasă cu alți parteneri de viață. Separarea ce a avut loc în 2012 nu a fost una tocmai plăcută, ci dimpotrivă. Ce a avut de spus Alina Laufer despre despărțirea de primul ei soț după un mariaj de 5 ani.

Alina Laufer, adevărul despre divorțul de Jorge / Foto: Colaj Instagram
Alina Laufer, adevărul despre divorțul de Jorge / Foto: Colaj Instagram

După un mariaj de 5 ani, în anul 2012, Alina Laufer și Jorge au divorțat. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, pe cei doi îi leagă fiica lor, Karina. Chiar dacă separarea nu a fost deloc una plăcută, au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Actuala soție a politicianului Ilan Laufer a oferit un interviu în care a vorbit despre divorțul de primul ei soț.

Alina Laufer: „Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi”

„Eu am făcut-o, într-adevăr, pe Karina de tânără și mă bucur foarte mult că am avut copil de tânără. Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi, divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit, pur și simplu ni s-a întâmplat, dar am încercat să-i ofer Karinei o viață în care să nu simtă că părinții ei sunt despărțiți, să aibă tot ce are nevoie acasă, să aibă o relație OK și cu tatăl ei

Noi am avut o relație destul de civilizată între noi și după despărțire. Când am fost în Statele Unite, am încercat ca ea să țină legătură cu familia din România, în fiecare vacanță o trimiteam să petreacă timp în România. Toate vacanțele, Karina a fost în România, pleca singură cu avionul, cu însoțitorul de bord, și venea aici, la tatăl ei, la bunici, pentru că mi-am dorit foarte mult să nu simtă atât de mult distanța și despărțirea.”, a declarat Alina Laufer pentru VIVA.ro.

Totodată, a mai dezvăluit că adolescenta de 15 ani se înțelege foarte bine cu tatăl ei și obișnuiesc să petreacă mult timp împreună: „Karina se înțelege foarte bine cu tatăl ei acum, cum s-a înțeles, de altfel, și în trecut. Ei s-au înțeles foarte bine tot timpul. Între mine și Jorge pot să spun că e o relație normală, nu ne vizităm de Sărbători. De ziua Karinei, da, de fapt, ziua Karinei am petrecut-o împreună când a fost posibil”, a mai adăugat Alina Laufer.

image
image
image
image
image
image
madison beer getty jpg
anamaria ferentz jpg
banner sișu png
banner pom de craciun png
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png