Alina Pușcău, din nou la spital pe perfuzii! Starea modelului, infectat cu varianta Delta, s-a înrăutățit!

Ultima actualizare:

    Alina Puşcău s-a infectat cu varianta Delta după ce a vizitat o prietenăfoto: Instagram
Alina Puşcău s-a infectat cu varianta Delta după ce a vizitat o prietenăfoto: Instagram

Clipe grele pentru Alina Pușcău (36 ani)! Modelul a ajuns din nou, în cursul serii de vineri, pe patul de spital. Alina Pușcău este în a noua zi de boală, fiind infectată cu Covid 19!

Alina Pușcău a chemat, din nou, ambulanța, vineri seară (1 octombrie), dupe ce starea de sănătate i s-a agravat. Medicii au pus-o din nou pe perfuzii, Alina fiind în acest moment internată în spital.


    Alina Puşcău a ajuns iar la spitalfoto: Instagram
Alina Puşcău a ajuns iar la spitalfoto: Instagram

Alina Pușcău fusese externată de medici în urmă cu două zile când aceștia au trimis-o să se trateze acasă de Covid, din lipsă de paturi. Alina a contactat varianta Delta a virusului de la o prietenă care a venit să o viziteze și care nu știa la acel moment că are boala. Modelul a stat acasă și s-a tratat cu antibiotic timp de o săptămână, însă starea ei s-a agravat.

“Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Am chemat Savarea la 1 și a venit la 8. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a spus Alina Pușcău, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net