Alina Vidican și noul soț milionar vor să facă luna de miere în România

Ultima actualizare:

    Soțul Claude Senhoreti i-a făcut cadou Alinei Vidican un Lamborghinifoto: arhiva personală
Soțul Claude Senhoreti i-a făcut cadou Alinei Vidican un Lamborghinifoto: arhiva personală

Alina Vidican (37 de ani) și milionarul brazilian Claude Senhoreti s-au căsătorit pe 26 august, după patru ani de relație. Nunta a avut loc la The Addison din Florida, petrecerea fiind de-a dreptul spectaculoasă. Cei doi însurăței au făcut și primele declarații după ce au devenit soț și soție.

După nunta din Florida, cei doi miri își doresc foarte tare să vină și în România, unde intenționează să-și petreacă luna de miere. Au plănuit deja ca luna viitoare să vină în țara de baștină a miresei, unde vor sta două-trei săptămâni. „Plănuim să venim curând în România. Sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, a mărturisit Claude, în emisiunea „La Măruță”, la Pro TV.

Claude Senhoreti: „Jumătate din familia mea nu a venit la nuntă din cauza Covid-ului”

Deși Alina și Claude au avut parte de o nuntă așa cum au visat, într-un cadru de poveste, aceștia au trebuit să respecte restricțiile impuse de pandemie. Mai mult, din cauza Covid-ului aproape din jumătate din numeroasele rude ale milionarului brazilian nu au putut ajunge la eveniment.

„Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevărată plăcere să îmi împart viața cu Alina. Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza Covid-ului. Din cauza aceasta am avut doar jumătate din numărul de invitați doriți. Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în România, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană”, a  mai declarat Claude, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Citește și:

Bombă în showbiz! Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, cerută în căsătorie de iubitul american

Cine e și cu ce se ocupă soțul Alinei Vidican?

Milionarul american de origine braziliană Claude Senhoreti este pilot de curse și fondatorul mai multor companii. Soțul Alinei se înțelege de minune cu mama vedetei, dar și cu cei doi copii, George Alexandru ( 8 ani) și Gloria ( 5 ani) ai acesteia din căsnicia cu Cristi Borcea. Claude are și el doi copii dintr-o relație anterioară Cei doi îndrăgostiți au purtat discuții și pe tema unei noi sarcini. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude, pentru fanatik.ro. Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011. Aceasta și Cristi Borcea au împreună doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, iar la scurt timp ea a plecat în America cu copiii.

Citește și:

Lux și eleganță la nunta Alinei Vidican. Soțul Claude Senhoreti i-a făcut cadou un Lamborghini

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net