Am aflat metoda prin care Monica Anghel a slăbit zeci de kilograme!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreața Monica Anghel a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare: îmbrăcată în roz din cap până în picioare și cu capul acoperit de un accesoriu, tot roz, cu multe pietre strălucitoare. Până acum, artista a slăbit peste 30 de kilograme.

A arătat ca o adevărată divă și s-a bucurat de faptul că a urcat pentru a treia oară pe podium în postura de model. Dar care este secretul Monicăi Anghel la cei 51 de ani ai săi? Îndrăgita artistă surprinde din ce în ce mai des, la fiecare apariție a sa.

Are o siluetă de invidiat și este extrem de elegantă. Click! a aflat că Monica Anghel este extrem de atentă la alimentația sa și se menține astfel la 60 de kilograme. Criticul de modă Alin Gălățescu i-a adus numai laude Monicăi Anghel! A avut și de ce!

Cum o laudă Alin Gălățescu pe Monica Anghel!

„E fabuloasă, e o surpriză! De fiecare dată cu cât mă întâlnesc cu ea, se transformă, e din ce în ce mai bine. Data viitoare creăm imaginea evenimentului cu ea pentru că devine din ce în ce mai credibilă, nu numai pentru actorie și muzică, ci iată și pentru lumea modei, ceea ce e fabulos”, ne-a spus Alin Gălățescu despre Monica Anghel. Iar întrebat cum ar trebui să arate garderoba solistei, acum că are o siluetă chiar de invidiat,  a continuat Gălățescu.

„E deja derutant, dacă mă întrebați acum o lună vă spuneam poate ceva, acum două săptămâni altceva, până de anul nou...o vom găsi altfel... Mie mi se pare că cel mai important la cineva este vectorul de dezvoltare și ea este într-un vector ascendent absolut, ceea ce sunt două-trei persoane în România și Monica este una dintre ele. Iar dacă dublăm asta de maturitate și de impecabilitate a ceea ce a construit în urmă, e un lider absolut”, a mai adăugat Alin Gălățescu.

Cum se menține în formă Monica Anghel

Pentru că este din ce în ce mai admirată și invidiată pe alocuri, am rugat-o pe Monica Anghel să ne mărturisească secretele sale alimentare și cum reușește să se mențină la 60 de kilograme, greutatea pe care o cântărește acum!

„Pentru că este vorba despre mine eu spun doar atât, Monica Anghel, da! Pentru că eu la bază sunt un artist și mă bucur foarte mult că iată, sunt pentru a treia oară la o prezentare de modă  lucru care mă onorează și mă face să am încredere în mine și  în gândurile mele și în trăirile mele și în simțirile mele. Eu cred că este extrem de important ca atunci când ești pe un podium, indiferent ce podium este acela, trebuie să ai încredere și să pășești cu încredere, iar acest lucru va merge mai departe către public. Am grijă de mine, mănânc, nu cum spun alții că nu mănânc...”, ne-a povestit Monica Anghel.

Cum fentează artista pofta de dulce

Monica Anghel știe exact ce trebuie să facă atunci când pofta de dulce devine din ce în ce mai acută. Înlocuiește desertul cu prunele uscate.

“Mă hrănesc corespunzător. Am două mese pe zi, foarte echilibrate. În general beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu beau băuturi carbogazoase, sucuri, mă hidratez foarte bine. Dacă simt nevoia de dulce mănânc un fruct, dacă simt nevoia de ceva foarte dulce îmi cumpăr câteva prune uscate dar nu mănânc mai mult de 5 pe zi pentru că sunt foarte dulci și foarte concentrate. Cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte, îmi place așa cum este”, a mai adăugat Monica Anghel.

Cât despre cozonac, nici vorbă. Artista știe deja ce o să pregătească pentru ea de sărbători!

„Trebuie să recunosc că mie cozonacul nu mi-a făcut bine niciodată. Nu mai mănânc pentru că de fiecare dată când mâncam câte o felie de cozonac, aveam arsuri. Am niște rețete de dulciuri fără zahăr care sunt extraordinar de bune. De exemplu, m-am hotărât deja, o să-mi fac la cuptor dovleac copt, cu un praf de îndulcitor deasupra, un cheesecake la cuptor, dar fără blat, poate o să fac și niște cremă de zahăr ars dar fără zahăr.

Se pot găsi o grămadă de variante. Important e să te simți bine. Eu nu sunt nici că așa trebuie nici că arăt cel mai bine, trebuie să ne simțim bine așa cum suntem. Aceasta a fost decizia mea să am grijă de mine, să slăbesc pentru că apăruseră dureri și la genunchi și la șold și așa mai departe.

Am fost și am vorbit cu doctorul care m-a operat pe mine pe coloană, domnul doctor Marius Catană, i-am explicat, l-am întrebat și mi-a zis că ar trebui să mai slăbesc. L-am întrebat cât și mi-a zis "Nu mă întreba cât. În momentul în care o să ai o lună de zile și nu o să te mai doară absolut nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă pentru tine!”, a mai completat Monica Anghel, care are acum greutatea optimă pentru ea, mai precis 60 de kilograme.

„În momentul acesta am 60 de kilograme, deci nu sunt nici prea slabă. Am citit un studiu de curând și la înălțimea de 1.65,  60 de kilograme înseamnă că sunt robustă, așa scria acolo. Astea sunt lucruri pe care nu le-am inventat eu. Dar, repet, nu despre asta este vorba!

Unii suntem mai grași, unii suntem mai slabi, unii suntem mai mici, alții suntem mai înalți, important este să ne simțim bine. Fiecare cum suntem! Despre asta este vorba. Să fim buni unii cu ceilalți, să fim înțelegători unii cu ceilalți, să ne acceptăm unii pe ceilalți, pentru că până la urmă, nimeni nu este perfect! Singura perfecțiune este Bunul Dumnezeu!”, a mai completat artista care atunci când a fost întrebată dacă fiul ei se adaptează meniului mamei sale și prăjiturilor fără zahăr, a mai răspuns:

 „Fiul meu se adaptează meniului soțului meu, eu mă tot străduiesc să le spun ce e mai sănătos, să nu mai mănânce nici ei alimente procesate, pentru că mie îmi fac rău alimentele procesate, dar vom vedea”, a mai adăugat Monica Anghel, pe care o așteaptă o perioadă plină de evenimente și concerte de sărbători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net