An negru pentru familiile cântăreţilor de muzică populară. Valeria Arnăutu, Nicolae Botgros și Neta Soare sunt în doliu

Ultima actualizare:

    Cântăreața Valeria Arnăutu și-a iubit foarte mult tatăl
Cântăreața Valeria Arnăutu și-a iubit foarte mult tatăl

Cântăreţii de muzică populară au pierdut persoane dragi anul acesta. Valeria Arnăutu, Botgros şi Neta Soare sunt în doliu. Valeria şi-a îngropat tatăl în urmă cu două zile, iar Botgros şi Neta Soare şi-au pierdut partenerii de viaţă. 

Cântăreaţa de muzică populară Valeria Arnăutu (59 ani) este în doliu, după ce şi-a pierdut tatăl, pe care l-a îngropat miercuri. «Drum lin în lumină, tăicuţul meu drag! Nu-mi găsesc cuvintele... Durerea e prea mare. Mă rog printre lacrimi Bunului Dumnezeu pentru sufletul tău bun», a scris ea luni, pe Facebook. Tatăl Valeriei avea 85 ani şi boli specifice vârstei, dar era un om activ. «Astăzi ne-am luat  «rămas bun» de la tatăl meu, Nicolae Arnăutu. Sigur, cuvintele nu pot exprima sentimentele care mă încearcă... Aş vrea să vă mulţumesc tuturor acelora care mi-aţi fost alături în aceste momente grele.

Dumnezeu să vă răsplătească!», a mai scris ea. «Tatăl meu a făcut un atac cerebral săptămâna trecută. A stat internat în spital timp de o săptămână, dar nu şi-a mai revenit. Aceste zile au fost cele mai triste din viaţa mea”, ne-a declarat cântăreaţa de muzică populară.


    Dirijorul Nicolae Botgros și soția sa, Lidia Bejenaru, pe vremea când petreceau după un spectacol
Dirijorul Nicolae Botgros și soția sa, Lidia Bejenaru, pe vremea când petreceau după un spectacol

«Nu mi-am putut lua rămas bun»

La trei luni de când şi-a pierdut soţia, pe cântăreaţa Lidia Bejenaru, dirijorul Nicolae Botgros (68 ani) este încă afectat de pierderea suferită. Suferea de cancer de colon, dar mai avea şi alte afecţiuni. A fost operată de mai multe ori în iulie, dar medicii nu au reuşit să o salveze. S-a stins pe 16 iulie. «Mi-a luat-o Dumnezeu... Nici nu mi-am putut lua rămas bun de la ea. A fost în coma în ultimele ore de viaţă. Luna aceasta i-am făcut parastas de trei luni. A suferit trei operaţii complicate în mai puţin de două săptămâni», ne-a declarat Nicolae Botgros. “A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea şi care era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 şi ceva de ani”, a mărturisit Nicolae Botgros la Antena Stars. 

Artistul s-a chinuit cu soţia lui. «M-am chinuit cu dânsa, ea avut mai multe boli în afara diabetului care i-a blocat articulaţia picioarelor, la inimă, la cap, deci a avut vreo şapte intervenţii, în total. I-am pus stent la artera care duce la creier, i-am pus stent la picioare, am fost cu ea în Germania, am făcut două intervenţii acolo, una în Viena.», a mai spus el. 


    Neta Soare și-a cunoscut soțul la o nuntă
Neta Soare și-a cunoscut soțul la o nuntă

«Îi simt enorm lipsa»

Cântăreaţa Neta Soare (62 ani) este şi ea în doliu după soţul ei, care a murit pe data de 29 mai la 72 ani în urma unor afecţiuni pulmonare. Atunci, artista a trecut prin cele mai grele momente. Alături de regretatul ei soţ, cântăreaţa a împărţit cele mai frumoase momente din ultimii 35 ani. Neta Soare şi-a cunoscut soţul la o nuntă, după ce a absolvit liceul. Cu toate că era mai mare cu 12 ani decât aceasta, în 1987 au decis să se căsătorească. Au împreună un baiat. «Ne-am revăzut după 3 ani pe stradă, cu totul întâmplător şi s-a oferit să mă conducă cu maşina. De atunci am rămas împreună. Îi simt enorm lipsa...», ne-a spus cântăreaţa. 

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net