Ana Baniciu a primit mai întâi coronavirus de la iubit, apoi inelul de logodnă. Ce spune solista despre Edy Kovacs

Ultima actualizare:

    foto: Gheorghe Chelu
foto: Gheorghe Chelu

Fiica lui Mircea Baniciu, solista și actrița Ana Banciu (28 de ani), e foarte fericită. Ne-am întâlnit zilele trecute cu ea și cu noul iubit, Edy Kovacs, la un eveniment monden, și ne-a povestit și motivele acestei stări de bine.

"Am chef de muncă, am revenit după o vacanță foarte frumoasă în Italia, am stat două săptămâni. Am revenit cu forțe proaspete și m-am apucat de treaba. Urmează surprize multe. Lucrez și cu Răzvan Bănică. O să lansez o piesă cu un nou videoclip", ne-a spus ea. Am vrut să știm dacă va apărea iubitul în videoclip, însă ne-a spus că nu-i place să apară, nici măcar în public.

Mircea Baniciu l-a îndrăgit imediat

"El lucrează în domeniul Horeca și noaptea e DJ, pune muzică. Ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care stătea perete în perete cu mine. Într-o seară l-a chemat pe Edy, atunci el mi-a dat coronavirus. După a avut grijă de mine și uite că după un an suntem împreună. Și avem planuri mărețe. Ne înțelegem foarte bine, tata e foarte mândru și fericit că se înțelege bine cu Edy și cu familia lui. E fericit că am găsit un om bun, așa cum își doreau. A fost cererea în căsătorie (ne arată inelul) dar așteptăm să treacă pandemia, pentru că vrem să avem o petrecere relaxată nicidecum stresantă", ne-a povestit Ana Baniciu.

Citește: 

Ana Baniciu nu-și mai ascunde iubitul: „E prima dată când fac o postare atât de personală”

Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

image
image
image
image
image
image
banner dan bittman png
Brad Pitt Angelina Getty Profimedia jpg
murder jpg
banner bella santiago png
Robert Downey Jr Getty jpg
banner dinu maxer png