Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

Ultima actualizare:

    Ana Baniciu și Edy Kovacsfoto: Instagram
Ana Baniciu și Edy Kovacsfoto: Instagram

Frumoasa Ana Baniciu este în culmea fericirii. Fiica lui Mircea Baniciu a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, afaceristul Edy Kovacs, care a cerut-o în căsătorie în vacanța din Italia.

Fericită, solista a postat imediat o poză pe contul ei personal de Instagram cu inelul de logodnă, cu un diamant prețios. “Ce să zic, sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și, iată, sunt logodită. Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente, fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită, sincer vă zic! (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris solista, emoționată, pe Instagram.


    Ana Baniciu a arătat superbul inel de logodnăfoto: Instagram
Ana Baniciu a arătat superbul inel de logodnăfoto: Instagram

Părinții Anei îl îndrăgesc pe Edy

Ana Baniciu (vârsta 27 de ani) și Edy Kovacs (vârsta 41 de ani) au o relație cât se poate de serioasă. Cei doi s-au întâlnit la munte, la Poiana Brașov, și s-au apropiat când au aflat amândoi că sunt infectați cu noul coronavirus. Ana Baniciu l-a prezentat pe alesul inimii sale și părinților, care sunt încântați de alegerea fetei lor.


    Ana Baniciu și celebrul ei tată, Mircea Baniciufoto: Instagram
Ana Baniciu și celebrul ei tată, Mircea Baniciufoto: Instagram

“Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic! Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, declara acum ceva vreme Ana Baniciu.


    Ana Baniciu și iubitul eifoto: Instagram
Ana Baniciu și iubitul eifoto: Instagram

Cine este viitorul soț al Anei? S-a iubit și cu Calina Roman!

Edy Kovacs, alesul Anei Baniciu, nu este doar un afacerist de succes. Tânărul poate fi considerat un adevărat Don Juan, având în vedere că s-a iubit cu mai multe nume celebre din România. Edy Kovacs ar fi avut o legătură amoroasă cu celebra Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu sau Calina Roman. Nepoata lui Petre Roman și ar fi fost cea mai recentă iubită a lui Kovacs, înainte de Ana Baniciu. Părinții lui Eduard Kovacs sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea, Bucureşti şi Eforie Nord. În București familia Kovacs deţine un complex de lux, iar la mare aceștia se ocupă de un restaurant cu autoservire.

Citește și:

Ana Baniciu nu-și mai ascunde iubitul: „E prima dată când fac o postare atât de personală”

Pe ce vor cheltui Raluka și Ana Baniciu banii câștigați la Asia Express

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png