Analia Selis, adevărul despre divorțul de soțul ei, Răzvan Sima. «El a plecat de acasă!»

Ultima actualizare:

    Analia Selis spune că s-a simțit foarte singură după divorțfoto: arhiva personală
Analia Selis spune că s-a simțit foarte singură după divorțfoto: arhiva personală

Cântăreața Analia Selis (44 de ani) a rupt tăcerea, la aproape doi ani de la divorțul de Răzvan Sima, bărbatul pentru care argentinianca a venit în România și cu care are doi copii.

De un an de zile și mai bine, Analia Selis s-a autoizolat, și nu din cauza pandemiei. Divorțul de soțul ei, Răzvan Sima, a pus-o la pământ. Cântăreața a suferit un șoc atunci când soțul ei a plecat de acasă, pe 1 decembrie 2019. De atunci, Analia s-a închis în casă și a decis să nu mai vadă pe nimeni.

Analia Selis păstrează în continuare legătura cu fostul soț, însă numai de dragul copiilor, căci cei doi nu au rămas prieteni după divorț. „Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. În perioada de după despărțire am fost singură. Chiar nu puteam să vorbesc. Le-am zis prietenilor să-mi dea un pic de spațiu, pentru că aveam nevoie să fiu singură.


    Analia Selis și Răzvan Suma au împreună doi copiifoto: arhiva personală
Analia Selis și Răzvan Suma au împreună doi copiifoto: arhiva personală

Ne vorbim că avem doi copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie anul trecut. Am suferit foarte mult. Am venit pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită. A meritat, merită în continuare. România este țara mea. Dar pentru prima dată m-am simțit singură în România”, a declarat Analia Selis în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și:

Cine e Răzvan Suma, bărbatul de care s-a despărțit Analia Selis? Solista a pierdut o sarcină în ziua de Crăciun

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg