Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc. Click! Exclusiv

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc, după ce aceasta din urmă ar fi aparut cu geanta ei de firmă pe mână! Iată informațiile exclusive obținute de Click!

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc. Foto: Instagram
Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc. Foto: Instagram

Anamaria Prodan e necruțătoare cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, Corina Caciuc! Click! a aflat, în exclusivitate, că nu doar antrenorul Universității s-a ales cu două plângeri penale din partea impresarei, dar și amanta Corina Caciuc. Aceasta ar fi apărut în poze cu geanta impresarei FIFA pe mână!

Se încinge războiul pe viață și pe moarte între Anamaria Prodan și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf! După ce antrenorul Universității Craiova a anunțat-o în direct pe impresară la Realitatea Plus că trebuie să se prezinte la primul termen de divorț pe 7 februarie 2022, impresara a contraatacat năucitor!

A câștigat Ordonanța prin care soțul ei îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf, iar apoi a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, plâgere penală pe numele Corinei Caciuc

Antrenorul Universității Craiova este acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud.

Surse din apropierea impresarei au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că aceasta a introdus o nouă plângere penală, de data aceasta, împotriva Corinei Caciuc, care a apărut în câteva imagini cu o geantă neagră, de firmă, care ar fi a impresarei.

Corina Caciuc ar fi purtat geanta Anamariei Prodan Foto: Cancan
Corina Caciuc ar fi purtat geanta Anamariei Prodan Foto: Cancan

Aceleași surse au dezvăluit pentru Click! că amanta antrenorului Universității Craiova va fi chemată la tribunal să facă dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei, de la genți și pantofi (poartă aceleași măsuri ca ale impresarei) până la bijuterii de valoare și nu numai.

Anamaria Prodan își acuză soțul că a luat bani din conturile familiei

Impresara a apărut public, zilele trecute, la Realitatea Plus și și-a confruntat soțul în direct, acuzându-l că ar fi transferat bani din conturile familiei în conturile amantei. După cele trei plângeri penale introduse, Anamaria Prodan vrea să-și recupereze atât banii din conturi, dar și bunurile care-i aparțin de drept.

Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net