Anamaria Prodan, prima reacție după ce Corina Caciuc a anunțat că e însărcinată din nou. Ce îi transmite lui Reghe

#Exclusiv Click!

Laurențiu Reghecampf va fi tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, chiar de ziua antrenorului. Avem reacția și mesajul Anamariei Prodan pentru fostul soț, în exclusivitate!

Laurențiu Reghecampf va deveni, din nou, tătic! Corina Caciuc a dat vestea că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, pe 19 septembrie, chiar de ziua antrenorului, care a împlinit 48 de ani.

Corina a postat, pe Instagram, o imagine cu un tort, ce purta un mesaj care  anunța o posibilă sarcină. Mesajul „1+1=4”, sugerează că ar urma ca micuțul Liam să mai aibă un frățior sau o surioară.

Tânăra a mai postat și hashtag-ul „bigbrother”, din care reiese că familia mai așteaptă un bebeluș.

Anamaria Prodan: „Să-i lumineze Dumnezeu mintea!”

Anamaria Prodan (50 de ani) nu a ratat ocazia și i-a urat și ea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare „La mulți ani!” antrenorului de ziua lui.

Contactată de Click!, impresara i-a transmis, în exclusivitate, un mesaj lui Reghe care se pregătește să devină, din nou, tătic.

Îi urăm mult noroc. Să fie fericit și sănătos, să poată să-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el și ne rugăm la Dumnezeu pentru el mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Reghecampf (48 de ani) și Corina (30 de ani) mai au împreună un băiețel, pe micuțul Liam, în vârstă de un an.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 15 ani.

Judecătoria Buftea a admis atunci cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
miahela jpg
banner alexandra stan png
image png
banner alin oprea png
joe pesci jpg
banner roxana vancea png