Anamaria Prodan și Ronald Gavril, împreună alături de Bebeto la festivitatea de absolvire. „Nu contează că tata nu a fost lângă mine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Momente cât se poate de emoționante în familia impresarei Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf junior (15 ani) a terminat clasa a 10-a la Școala Americană. Fiul lui Reghecampf a fost însoțit la festivitatea de absolvire de mama sa și de boxerul Ronald Gavril, iubitul impresarei. 

Reghe junior a terminat clasa a 10-a la Școala Americană 

Toată familia s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare și a mers să-l susțină pe Laurențiu Reghecampf junior la festivitatea de absolvire. 

Laurențiu Reghecampf Jr. a absolvit ciclul gimnazial. După ce s-a întors din Dubai, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a învățat la Școala Americană din București, pentru care părinții lui au scos bani frumoși din buzunar. 

Anamaria și Ronald Gavril, lângă Bebeto la festivitatea de absolvire

Bebeto a absolvit Școala Americană și a urcat pe podium ca să-și ia diploma, în ropote de aplauze, îmbrăcat elegant cu pereche de pantaloni albi și o cămașă bej. 

Sala toată i-a strigat numele, semn că băiatul impresarei este foarte popular și respectat de colegii lui. 

„Este un copil minunat! Deștept, jovial, foarte respectuos! Strânge în jurul lui grupul și este foarte atent cu fiecare copil din școală. 

Este primul care sare în ajutorul oricui. Foarte justițiar, ca și mama lui. Sensibil și de un bun simț ieșit din comun“, a declarat profesoara lui Laurențiu junior, după festivitate.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf, marele absent de la festivitatea de absolvire a fiului său

Din păcate, Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la festivitate, Bebeto fiind susținut de impresară și de iubitul acesteia, boxerul Ronald Gavril, care este foarte apropiat în ultima vreme de adolescent.

„Nu contează că tata nu a fost lângă mine. Probabil, o să vadă la mama pe Instagram, dacă va avea timp. M-am obișnuit fără el. 

Cândva poate o să-și aducă aminte de mine. Eu sunt foarte bine, noi suntem fericiți, puternici și exemple de urmat. Îi urez noroc mult “, a declarat Bebeto, când a coborât de pe podium. 

Anamaria Prodan: „Este la alegerea lui dacă vrea să aibă relație cu băiatul lui”

Întrebată și ea despre absența antrenorului de la festivitatea fiului, Anamaria Prodan s-a mărginit să ne declare. 

„El are pe mail, secundă de secundă, tot ce face Laurențiu Jr. Poze, situații din viața lui bune sau rele. Este la alegerea lui dacă vrea să aibă relație cu băiatul lui. 

Asta nu pot eu să impun sau juniorul. Cândva cu siguranță o să-i pară foarte rău. Ca și băiatul meu, îi urez multă baftă și mult noroc în viață “, a declarat impresara, pentru Click!

Iubitul impresarei, boxerul Ronald Gavril  se înțelege de minune cu Bebeto și a stat lipit de el pe tot parcursul ceremoniei. 

Ronald și Reghe junior au o relație superbă, merg împreună la sală, la înot , petrec zilele împreună, fac grătare pe pontonul vilei de la Snagov, căci boxerul locuiește la impresară acasă. 

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net