Andreea Bănică a regretat că a pozat în Playboy! Ce sumă colosală a încasat pentru pictorialul nud: „Mi-a fost foarte rușine”

Andreea Bănică a pozat în Playboy, alături de alte vedete cu renume din România. Blondina a regretat decizia, considerând că se simțea chiar prea rușinată pentru a mai ieși din casă după pictorialele incendiare. 

La un moment dat, după mulți ani de la shootingul XXX din Playboy, Andreea Bănică a vorbit, pentru Click!, despre momentul în care Lucian, împreună cu tatăl său, au convins-o să pozeze în revista cu conținut pentru adulți. 

„A fost un șoc pentru mine. Mi-a fost foarte rușine”

Andreea Bănică a mărturisit că shootingul a fost ca un șoc pentru ea și nu a acceptat să renunțe la chiloței, ci doar la sutien. Vedeta a dezvăluit că echipa de editare foto i-a scos lenjeria intimă în Photoshop. 

Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, spunea Andreea Bănică în Click!, acum ceva timp. 

Andreea Bănică
Andreea Bănică

„Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a mai povestit Andreea Bănică, despre pictorialul sexy din Playboy. 

Ce a cumpărat Andreea Bănică pe banii din Playboy

După ce a acceptat să pozeze super sexy și goală în Playboy, Andreea Bănică a primit o sumă colosală. Vedeta nu a spus, cu subiect și predicat, câți bani a încasat, însă se pare că a fost vorba de o remunerație considerabilă, ținând cont de faptul că și-a putut cumpăra, la vremea respectivă, un apartament. 

„Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, a mai mărturisit Andreea Bănică.

Citește și - Se însoară pentru a 88-a oară, la 61 de ani. E supranumit „regele Playboy”

Andreea Antonescu, „regina Playboy” din România

Andreea Antonescu a fost „regina Playboy” din România. Artista a încasat cea mai mare sumă din istoria Playboy, dintre vedetele românești. Pentru că era minoră, Dan Silviu Boerescu, fostul redactor-șef al revistei Playboy, a trebuit să vorbească cu tatăl acesteia, pentru ca toate lucrurile să fie în ordine până la vârsta majoratului, atunci când a fost realizat shootingul sexy. 

„Trecuseră nişte ani de la Andre. Ea nu prea mai era pe modelul Lolita deloc. Rămăsese cumva fixată în subconştientul colectiv sau aşa mi se părea mie, se pare că am avut dreptate. Şi eu vorbisem cu tatăl ei, înainte să împlinească 18 ani, că până la 18 ani scria la manual că nu ai voie să abordezi. Nu ai voie să vorbesti cu ea, dacă nu are 18 ani, nu vorbeşti cu ea niciodată despre Playboy. Punct.

Nu te afişezi cu ea, nu nimic, nu e voie. Asta e. Şi am vorbit cu tatăl ei şi oarecum ne înţelesesem şi trebuia ca în ziua în care împlinea 18 ani trebuia să semnăm contractul, să facem şi din asta un eveniment de presă, fireşte.

S-a întâmplat altceva.(…) Cert e că a picat totul şi după 2-3 ani de zile am reuşit să o readucem la masa de negocieri pe ea singură, fără tatăl ei. Ne-am înţeles şi iarăşi a fost un eveniment. Trecuse ceva timp, tirajele nu mai erau cele pe care le ştiam de la început. Cifra exactă o dau în carte, dar în orice caz de ordinul a zeci de mii” a spus Silviu Boerescu, în spațiul public, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net