Andreea Berecleanu, eclipsată de fiica ei, Eva Zăhărescu, la nunta lui Adrian Oianu. A făcut spectacol!

Ultima actualizare:

Eva Zăhărescu a fost cu adevărat o apariție la nunta lui Adrian Oianu, unde a eclipsat-o până și pe celebra sa mamă, Andreea Berecleanu.

Eva Zăhărescu a făcut furori cu o rochie în care arăta ca un top model!

Înaltă, slabă, picioare lungi, cu trăsături unice, Eva Zăhărescu a fost cu adevărat în centrul atenției la cel mai recent eveniment din familia ei. Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan au fost nașii lui Adrian Oianu, căci designerul s-a căsătorit în weekend, în București.

Citește și: Andreea Berecleanu, confesiuni rare mamă-fiică! Interviu la dublu! „Eva a fost mai rebelă o perioadă!”

Rochia purtată de Eva Zăhărescu a fost una perfectă pentru silueta ei! Un decolteu adânc, multe volănașe, lungă în spate și foarte scurtă în față. Tânăra studentă la Londra a reușit să o eclipseze până și pe faimoasa sa mamă, de la care în mod cert a moștenit frumsețea.

Nunta lui Adrian Oianu cu Adelina a fost parcă ruptă din cărțile cu povești, căci a avut loc în zona Pădurilor Regale, petrecerea s-a ținut afară, într-un cadru plin cu lumânări, sfeșnice, dar și alte decorațiuni atipice. Și rochia miresei a fost una diferită față de cele pe care le vedem în fiecare zi.

Iată și: Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Eva Zăhărescu studiază arta la Londra!

În vârstă de 20 de ani, fiica Andreei Bereclenau a ales Marea Britanie pentru studii, plecând în urmă cu patru ani la Londra, unde s-a focusat pe studiul artei, mai exact design interior.

Ups: Fiica Andreei Berecleanu s-a pozat în sutien, într-un parc din Londra! Ce comentariu i-a trimis fratele ei

În comparație cu Alexia Eram, Eva Zăhărescu nu a ales să se integreze în peisajul monden românesc, așa că e prezență rară la evenimentele mondene de pe plaiul mioritic. Ea a avut o relație cu Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu. În rest, ea și-a ținut viața privată, chiar dacă este foarte prezentă pe social media.

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net