Andreea Esca e în pericol! Ce cântăreață celebră vrea să îi ia locul: „Şi mama a prezentat ştirile”

Ultima actualizare:

Andreea Esca, ai grijă! Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România ar vrea să îi ia locul celebrei prezentatoare a știrilor de la Pro TV.

Andreea Esca prezintă știrile Pro TV de 27 de ani
Andreea Esca prezintă știrile Pro TV de 27 de ani

Pe 1 decembrie s-au împlinit 27 de ani de când Andreea Esca face istorie la Pro TV. Cea mai cunoscută prezentatoare din România nu are rival, dar asta nu înseamnă că anumite vedete nu pot visa că pot ajunge la pupitrul Știrilor Pro TV.

În vârsta de 33 de ani, cântăreața AMI spune că i-ar plăcea să îi ia locul Andreei Esca. Mai mult, cunoscuta brunetă a urmat chiar cursurile unei școli de televiziune în trecut.

AMI: „Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca”

AMI visează la locul Andreei Esca
AMI visează la locul Andreei Esca

AMI consideră că s-ar descurca să prezinte știrile și este pasionată de această meserie încă de când era mică. În plus, dragostea ei pentru televiziune vine din familie, deoarece mama ei a prezentat știrile la un post TV local din Baia Mare.

„Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca. Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri, improvizasem chiar și un prompter pe spătarul unui scaun și mă credeam în direct la TV.

Și mama mea a prezentat știrile la un post de televiziune local din Baia Mare, și poate și de aici această atracție. Între timp, am urmat și cursurile unei școli de televiziune.

Și cel mai mult îmi plăcea să prezint știrile. Chiar pot spune că am puțină experiență în domeniu, mai ales că licența mi-am dat-o pe știri sportive. Deci, m-aș descurca fără probleme la orice grup informativ de știri”, a declarat AMI pentru Libertatea.  

Visul lui Ami trebuie să mai aștepte. Pe 1 Decembrie, Andreea Esca va rosti pentru a 27-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!“

Cine este AMI. S-a lansat în urmă cu zece ani

AMI, pe numele său real Andreea Ioana Moldovan, este una dintre cele mai populare cântărețe din țara noastră. Bruneta s-a lansat în 2012 cu single-ul „Trumpet Lights”, în colaborare cu Glance, după ce cu un an înainte participase la X Factor.

De-a lungul timpului, artista și-a construit o carieră bogată, melodiile ei strângând milioane de vizualizări. În ultimii ani, AMI s-a aventurat și în numeroase reality show-uri. Ultima experiență a fost în cel de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ce tradiție are AMI de 1 Decembrie

AMI nu fuge de bucătărie, iar de Ziua Națională are o tradiție cu prietenele ei. Acestea obișnuiesc să gătească împreună o mâncare tradițională. Cântăreața pregătește plăcinte ardelenești.

„Una dintre cele mai speciale amintiri de 1 Decembrie a fost atunci când împreună cu toată familia am participat la parada militară din Alba Iulia. Ne-am dorit să fim acolo, în capitala unirii, lângă cetate, unde s-au scris capitole întregi de istorie și tot acolo unde a fost și Marea Adunare Națională. Printre mii de oameni prezenți acolo, emoția s-a simțit altfel și mi-a rămas în suflet acel sentiment.

Tot de 1 Decembrie, an de an, țin o tradiție cu prietenele mele. Gătim fiecare câte un preparat tradițional, ne strângem la careva acasă, punem totul pe masă și începe hora culinară. Eu fac plăcinte ardelenești în fiecare an.

Suntem românce adevărate, nu ne ferim de cratiță, ba chiar ne mândrim că putem duce tradiția mai departe în felul nostru”, a povestit AMI, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net