Andreea Marin își pregătește corpul pentru sărbători! Ce soluție inedită a găsit

#Exclusiv Click!

Andreea Marin (48 de ani) se motivează mereu și în ciuda programului încărcat, vedeta reușește să facă și mișcare, atât de importantă pentru noi toți.

Și-a transformat mansarda într-o adevărată sală de sport, pentru a-i fi totul la îndemână, iar priveliștea pe care o vede de pe banda de alergat sau din sala de la Creative Hub Voice&Visibility este și ea una de vis și liniștitoare, așa că mediul îi este propice pentru ora ei de relaxare.

Andreea știe: nu există nu se poate! Așa că mansarda mea s-a transformat într-o sală de sport cu vedere idilică, de obicei pe acest câmp pasc oi, vaci bălțate și căprițe, dar azi privirea mea s-a oprit asupra pomului înflorit de lângă gardul meu, proiectat pe cerul senin. În spate, departe, o pădure. Nicio scuză, cu așa o priveliște, să nu faci sport cu spor!”, le-a marturisit vedeta urmaritorilor săi.

Pentru că sărbătorile de Paște se apropie cu repeziciune, Andreea Marin încearcă de pe acum să aibă grijă de ea pentru că se știe o adevărată gurmandă.

Se apropie Paștele și eu mă știu, sunt o împătimită a bunătăților tradiționale, când vin sărbătorile vreau să mă bucur de cele gătite acasă sau trimise de cei dragi, însă caut mereu să gust din toate fără excese, să mă bucur, dar să nu depășesc o limită, apoi să am regrete. Moderația e cel mai bun prieten al meu", ne-a mărturisit Andreea Marin, pentru Click!

Până atunci, mănânc mai puțin, cu grijă, fără exagerări și cât mai sănătos, nu am o dietă anume, dar fac și sport acasă, o saună din când în când, am scaunul de masaj complex la locul meu de muncă, la Creative Hub Voice& Visibility, și o dată pe săptămână măcar dacă ajung și la proceduri corporale, la terapeutul Carmen Barcan, care are grijă să fiu în formă și-mi dă rețete sănătoase și gustoase, e și mai bine! Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept, primăvara vine cu avantajele ei pentru hrana noastră”, a mai spus Andreea Marin, pentru Click!

Fiica ei, Violeta, face voluntariat

Frumoasa fiică adolescentă a Andreei Marin, Violeta (15 ani), calcă pe urmele mamei sale, deși are și talent muzical, precum celebrul său tată, Ștefan Bănică JR. Violeta a postat pe Instagram că face voluntariat, iar părinții ei nu pot decât să fie mândri de asta.

„Violeta face voluntariat pentru mai multe organizații și se implică activ în viața societății. De altfel ea visează să urmeze Dreptul și da, cred că ne aseamănă dorința de bine pentru oameni. Postarea ei despre care vorbiți aduce în atenție Teen Challenge, o organizație care are grijă de tinerii adolescenți care cad pradă adicțiilor (droguri, tutun, alcool) și modul admirabil în care ei evoluează și găsesc soluții împreună cu mentorii din centrele lor sunt o bună lecție de viață pentru oricine, copil sau matur”, a adăugat Andreea Marin, tot pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net