Andreea Marin s-a luptat mulți ani cu depresia. «Dimineața mă trezeam plângând»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin s-a confruntat cu depresia postnatală după ce a adus-o pe lume pe Violetafoto: arhiva personală
Andreea Marin s-a confruntat cu depresia postnatală după ce a adus-o pe lume pe Violetafoto: arhiva personală

Andreea Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre depresia postnatală prin care a trecut imediat după ce a născut-o pe Ana Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. A fost momentul în care Zâna s-a gândit prima data la sinucidere, însă moartea tragică a Mădălinei Manole a făcut-o să meargă la terapeut!

Andreea Marin (46 de ani) a avut parte de multe drame în viața ei. Și-a pierdut ambii părinți, iar mama i-a murit în brațe într-un teribil accident de mașină. Mai mult, Zâna a trecut prin trei divorțuri. Cel mai greu moment a fost însă când s-a confruntat cu depresia postnatală. Când fiica ei, Ana Violeta, avea puțin peste un an starea i s-a agravat și a avut momente când își dorea să moară. Pe atunci Zâna era căsătorită cu Ștefan Bănică.”M-am luptat ani de zile cu depresia postnatală. Nu am recunoscut-o. Noi tindem să o negăm pentru că oamenii îți spun: «Ești nebună!» Am mers la psiholog, la terapeut. Nu puteam să dorm deloc, aveam o durere groaznică în piept. Dimineața mă trezeam plângând. Mulți nu înțeleg. Îți vine să-ți spui: «Vreau să renunț la viață!»  Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez la un specialist”, a povestit Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și:

Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

Andreea Marin: ”Am avut două sarcini extrauterine!”

Înainte de a o naște pe fiica sa, Violeta (13 ani), Andreea Marin a avut două sarcini extrauterine și era hotărâtă să apeleze la fertilizarea în vitro pentru a avea copii. „Prima dată s-a întâmplat atunci când eram la TVR. Am ajuns atunci la spital cu o extrauterină. A doua oară, când eram cu Ștefan Bănică Jr. și mă pregăteam pentru fertilizarea in vitro. Nu am făcut însă nici un sacrificiu ca să devin mamă. Uiți de tot ce a fost greu. Imediat după naștere am pus-o la sânul meu pe Violeta și am adormit împreună. Eu nu am știut că trec prin asta, nu știam  atunci ce înseamnă o extrauterină.  Aș fi vrut să fi aflat înainte”, a mai spus Zâna. 

Citește și:

Andreea Marin, adevărul despre cum a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net