Andreea Marin s-a luptat mulți ani cu depresia. «Dimineața mă trezeam plângând»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin s-a confruntat cu depresia postnatală după ce a adus-o pe lume pe Violetafoto: arhiva personală
Andreea Marin s-a confruntat cu depresia postnatală după ce a adus-o pe lume pe Violetafoto: arhiva personală

Andreea Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre depresia postnatală prin care a trecut imediat după ce a născut-o pe Ana Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. A fost momentul în care Zâna s-a gândit prima data la sinucidere, însă moartea tragică a Mădălinei Manole a făcut-o să meargă la terapeut!

Andreea Marin (46 de ani) a avut parte de multe drame în viața ei. Și-a pierdut ambii părinți, iar mama i-a murit în brațe într-un teribil accident de mașină. Mai mult, Zâna a trecut prin trei divorțuri. Cel mai greu moment a fost însă când s-a confruntat cu depresia postnatală. Când fiica ei, Ana Violeta, avea puțin peste un an starea i s-a agravat și a avut momente când își dorea să moară. Pe atunci Zâna era căsătorită cu Ștefan Bănică.”M-am luptat ani de zile cu depresia postnatală. Nu am recunoscut-o. Noi tindem să o negăm pentru că oamenii îți spun: «Ești nebună!» Am mers la psiholog, la terapeut. Nu puteam să dorm deloc, aveam o durere groaznică în piept. Dimineața mă trezeam plângând. Mulți nu înțeleg. Îți vine să-ți spui: «Vreau să renunț la viață!»  Când am văzut ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, am luat decizia să merg să mă tratez la un specialist”, a povestit Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și:

Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

Andreea Marin: ”Am avut două sarcini extrauterine!”

Înainte de a o naște pe fiica sa, Violeta (13 ani), Andreea Marin a avut două sarcini extrauterine și era hotărâtă să apeleze la fertilizarea în vitro pentru a avea copii. „Prima dată s-a întâmplat atunci când eram la TVR. Am ajuns atunci la spital cu o extrauterină. A doua oară, când eram cu Ștefan Bănică Jr. și mă pregăteam pentru fertilizarea in vitro. Nu am făcut însă nici un sacrificiu ca să devin mamă. Uiți de tot ce a fost greu. Imediat după naștere am pus-o la sânul meu pe Violeta și am adormit împreună. Eu nu am știut că trec prin asta, nu știam  atunci ce înseamnă o extrauterină.  Aș fi vrut să fi aflat înainte”, a mai spus Zâna. 

Citește și:

Andreea Marin, adevărul despre cum a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

image
image
image
image
image
image
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png