Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a născut a doua oară! Primele poze cu micuța și semnificația numelui

Ultima actualizare:

    Andreea Popescu și micuța ei Anastasiafoto: Instagram
Andreea Popescu și micuța ei Anastasiafoto: Instagram

Andreea Popescu (37 de ani), fosta dansatoare a Deliei Matache, a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea a adus pe lume vineri, 15 octombire, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit la naștere 3500 de grame și a măsurat 50 de centrimetri.

Fosta dansatoare a Deliei a postat pe Instagram primele fotografii cu micuța, pe care o cheamă Anastasia. Pentru că ea și soțul ei, Rareș Cojoc, sunt amândoi religioși, au vrut să aleagă pentru fetița lor un nume din Biblie, cu o puternică semnificație pentru credincioși, care înseamnă „Înviere”.


    Anastasia este adorabilăfoto: Instagram
Anastasia este adorabilăfoto: Instagram

”Anastasia, Învierea mea! S-a născut pe 15.10.2021, cu 3500 gr și 50 cm. Nu știm încă cu cine seamană, dar este rozalie cu urechi mici, și obrajori rotunzi. Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară, și totuși…iubești. Faceți cunoștința cu Anastasia Cojoc!”, a scris Andreea Popescu, pe Instagram. Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețel acasă, Ioachim, în vârstă de trei ani. Acum, micuțul abia așteaptă să-și cunoască surioara.


    Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețelfoto: arhivă personală
Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețelfoto: arhivă personală

S-a pocăit după ce i-a murit tatăl

Andreea Popescu a devenit celebră în urmă cu mai bine de 10 ani, după ce a fost remarcată ca fiind una dintre cele mai bune dansatoare ale Deliei. Andreea Popescu s-a pocăit și a renuntat la toate lucrurile pe care biserica nu le agreează după ce tatăl ei a stat mai multe zile în comă înainte să moară. Fosta dansatoare a Deliei s-a schimbat total de când în viața sa a apărut Rareș Cojoc, campion la dans sportiv. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png