Andreea Popescu se pregătește să devină din nou mămică! Câte kilograme i-a adus sarcina fostei dansatoare

Ultima actualizare:

    Andreea Popescu mai are puțin până când va deveni mămică pentru a doua oarăFoto: Arhivă personală
Andreea Popescu mai are puțin până când va deveni mămică pentru a doua oarăFoto: Arhivă personală

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, nu mai are mult până va deveni mamă pentru o doua oară, de data aceasta de fetiță. De ceva timp, aceasta s-a retras de pe micile ecrane, pentru a se dedica familiei, însă în mediul online a rămas la fel de activă.

În aproximativ o lună, Andreea își va putea strânge în brațe fetița, un moment pe care îl așteaptă emoționată. Ea și soțul ei, Rareș, mai au un băiețel, pe Ioachim. Deși nu mai este atât de prezentă în spațiul mediatic, fosta dansatoare își ține în continuare la curent urmăritorii cu momentele frumoase din viața ei.

Andreea Popescu mai are puțin până naște

Recent, într-un interviu, aceasta a mărturisit că s-a îngrășat 20 de kilograme pe perioada sarcinii și că îi este din ce în ce mai greu să facă față acum, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. În rest, toate bune, spune Andreea.


    Andreea Popescu, alături de partenerul eiFoto: Arhivă personală
Andreea Popescu, alături de partenerul eiFoto: Arhivă personală

„A fost bine, e o sarcină ușoară, n-am ce să spun, dar în trimestrul III e foarte greu, te miști greu, respiri greu, e un proces normal prin care trece orice femeie. Eu nu am avut această baftă să fiu vreo gravidă slabă și cu burtă, a trebuit să iau proporții.

Am luat destul de multe kilograme, am luat 20 de kilograme și mai am o lună de sarcină. Îmi este frică, exact în ultima lună se ia cel mai mult”, a spus Andreea Popescu la Antena Stars.„Când am fost ieri la control, bebelușul este mai mare cu o săptămână și patru zile, adică e mai lungă, grăsuță, mai mare și atunci s-a recomandat special să nu am diabet gestațional. Testul de glucoză trebuie să-l facă orice gravidă, este la recomandarea medicului. Eu l-am făcut puțin mai târziu”, a mai precizat Andreea Popescu.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net