«Andrelele» au ieșit împreună în oraș. La ce film au dus-o pe micuța Sienna

Ultima actualizare:

    Andreea Antonescu, Sienna și Andreea Bălan
Andreea Antonescu, Sienna și Andreea Bălan

Miercuri seară, la Afi Cotroceni, a avut loc avanpremiera peliculei cu supreroi de la Marvel, pelicula „Eternals / Eternii”, cu Angelina Jolie într-unul dintre rolurile principale. La acest eveniment a apărut și un trio formidabil, adică Andrelele, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, această din urmă fiind însoțită de fiica ei, Sienna.

Avanpremiera peliculei „Eternals / Eternii” a scos din casă mai multe vedete, printre care și solistele de la Andre, adică Andreea Bălan și Andreea Antonescu, aceasta din urmă fiind însoțită de fiica ei, Sienna. Cele trei au avut o apariție de zile mari, pentru că rar le vezi în această formulă la un eveniment monden. Și după cum știți, Sienna abia s-a întors de la tatăl ei, din Statele Unite ale Americii. Cele trei sunt cinefile și au acceptat cu plăcere să vină să vadă în avans pelicula cu Angelina Jolie într-un rol principal.

O nouă mitologie Marvel pe marile ecrane: "Eternals - Eternii"

Studiourile Marvel lansează filmul „Eternals / Eternii”, cel de-al 26-lea titlu din Universul cinematografic Marvel, care reprezintă o expansiune a acestuia, prin cei zece supereroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului. Când creaturile monstruoase numite Devianții, despre care se credea că sunt pierdute în istorie, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea. „Este vorba despre un grup de nemuritori incredibili, dar prin călătoria lor ajungem să explorăm ce înseamnă să fii om și istoria umanității pe această planetă” a spus Chloe Zhao, regizorul filmului.

Angelina Jolie, într-un dintre rolurile principale

„Filmul are o dimensiune epică, cuprinzătoare, pe măsura multor generații, cu o echipă diversă de zece supereroi pe care suntem încântați să îi prezentăm lumii”, spune producătorul Kevin Feige. „Deși continuă tradiția Universului cinematografic Marvel, filmul deschide, de asemenea, un nou drum și este un precursor al viitoarelor producții Marvel”.În nouă peliculă joacă, printre alții, Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Salma Hayek. Filmul este produs de Kevin Feige și Nate Moore și regizat de Chloé Zhao, care a câștigat recent Oscarul pentru cel mai bun regizor pentru „Nomadland / Ținutul nomazilor”. Louis D’Esposito, Victoria Alonso și Kevin de la Noy sunt producătorii executivi. Scenariul este semnat de Chloé Zhao și Chloé Zhao & Patrick Burleigh și Ryan Firpo & Kaz Firpo. 

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net