Anna Lesko, totul despre despărțirea de DJ Vinnie, tatăl copilului ei: "Eram pe jumătate de măsură"

Ultima actualizare:

La doi ani de la despărţirea de iubitul ei, Dj Vinnie, Anna Lesko face, în premieră, dezvăluiri despre motivele care au dus la ruptura bruscă dintre ea şi tatăl copilului ei, după opt ani de iubire înfocată. Deşi a fost curtată şi a avut nenumărate relaţii cu bărbaţi celebri din showbiz, Anna Lesko a ajuns la 42 de ani să-şi crească singură copilul, pe Adam (7 ani).

Anna Lesko, despre fostul iubit: «El nu a fost pregătit»

Anna Lesko şi iubitul ei, DJ Vinnie, s-au despărţit în 2019, după nu mai puţin de 8 ani de relaţie. La acel moment, s-a vehiculat că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei. Anna Lesko a dezvăluit, în premieră, care a fost motivul care a dus la separarea de tatăl fiului ei. “El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”,  a declarat Anna Lesko, în emisiunea „La cină”, de la Digi 24.


    Anna Lesko nu vrea să audă de măritișFoto: Instagram
Anna Lesko nu vrea să audă de măritișFoto: Instagram

La 42 de ani, Anna Lesko preferă statutul de femeie singură şi independentă, şi asta pentru că nu crede în instituţia căsătoriei. „Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, a mai spus solista.

Anna Lesko: «Sunt foarte legată de fiul meu»

În urmă cu câţiva ani, cântăreaţa dezvăluia cum s-a înfiripat povestea de iubire dintre ea şi DJ Vinnie, mărturisind că a fost vorba de dragoste la prima vedere. La acel moment, Anna declara că a ştiut încă de la început că el este bărbatul lângă care îşi va forma o familie. „L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară... ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că  este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, declara Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”. 


    Anna şi  fiul ei,  Adam
Anna şi fiul ei, Adam

Artista şi Adrian Neniţă, cunoscut drept Dj Vinnie, cel cu care avea pe atunci o relaţie secretă, au ascuns timp de 7 luni sarcina din momentul în care au aflat că vor fi părinţi. Cei doi au făcut acest lucru pentru a evita întrebările şi stresul pe toată perioada sarcinii. Adam, fiul Annei Lesko şi al lui DJ Vinnie, s-a născut pe data de 30 martie 2014, când artista avea 35 de ani.„E greu să fii mamă singură, dar eu sunt înnebunită după Adam. Eu îl implic pe băiatul meu în treburile casei. Tatăl lui nu e ca mine, eu sunt mai dintr-o bucată, în timp ce el e mai pe dramă aşa. Sunt foarte cerebrală şi foarte asumată. Sunt foarte legată de fiul meu”,  a mai spus artista.

Anna Lesko a fermecat mulți bărbați celebri


    S-a iubit  cu Irinel  Columbeanu
S-a iubit cu Irinel Columbeanu

Considerată una dintre bombele sexy ale muzicii româneşti, cântăreaţa originară de peste Prut a avut relaţii cu oameni potenţi financiar. Cel care a făcut-o celebră a fost ex-miliardarul Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut în 1996, pe când basarabeanca era dansatoare într-o trupă de balet. Relaţia lor a durat opt ani şi s-a terminat în 2004.Anna Lesko s-a refugiat apoi în braţele lui Marian Ionescu, după care a experimentat din plin lumea „crailor de Dorobanţi”.S-a afişat cu Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre, Alex Erbaşu şi avut apoi relaţii cu Liviu Moreanu şi Codin Maticiuc.

Elan Schwartzenberg ocupă şi el un loc de frunte pe lista de cuceriri a basarabencei. Solista s-a cuplat cu fostul soţ al Mihaelei Rădulescu chiar după divorţul omului de afaceri de vedeta tv.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net