Anunțul făcut de Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune. Are legătură cu Tavi Clonda

În ciuda scandalurilor în care este implicată Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a intrat în emisiune aflându-se în stare de ebrietate, cunoscuta prezentatoare de televiziune nu pare deloc afectată de acuzațiile defăimatoare care i se aduc. 

Gabriela Cristea, postare emoționantă cu ocazia zilei de 1 iunie / foto: Social media
Gabriela Cristea, postare emoționantă cu ocazia zilei de 1 iunie / foto: Social media

Recent, în social media, Gabriela Cristea a împărtășit cu admiratorii săi faptul că soțul său, Tavi Clonda a lansat o nouă melodie - „Iubitul tău, tati!”, o piesă dedicată tuturor taților de fete, cu ocazia Zilei Copilului. 

Gabriela Cristea, anunț emoționant cu ocazia Zilei Copilului 

Cu ocazia zilei de 1 iunie, când sunt celebrați copiii, artistul a lansat o melodie dedicată tuturor copiilor și, în special, taților de fete. Gabriela Cristea a postat în social media un clip video prin intermediul căruia îi îndeamnă pe urmăritori să asculte melodia și să vizualizeze clipul video, în care cu siguranță se vor regăsi mulți. 

De asemenea, aceasta a ținut să le transmită tuturor copiilor un călduros „La mulți ani!”, cu ocazia Zilei Copilului. 

„Dragilor, de câteva zile la noi se aude pe repeat piesa „Iubitul tău, tati”, piesă scoasă de Tavi Clonda astăzi, cu dedicație specială pentru toți tații de fete, pentru că este 1 iunie. La mulți ani, dragilor! 

Intrați și ascultați piesa pentru că este extraordinară, uitați-vă la imagini pentru că o să vă impresioneze mult și, cumva, vedeți dacă vă recunoașteți în versuri și în imagini. La mulți ani!”, a transmis Gabriela Cristea, în social media. 

Cum își apără Tavi Clonda soția, în urma denigrării publice care i-a fost adusă

În urma acuzațiilor lansate către Gabriela Cristea de către Viperele Visele, soțul ei a sărit în apărare și e oferit în exclusivitate pentru Click! informații prețioase. 

Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false...Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!", ne-a declarat exclusiv, Tavi Clonda, cu privire la acuzațiile care i se aduc soției sale.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net