Artiștii au dat iama în doza a treia. Ce vedete au făcut deja "booster-ul" anti-Covid și ce mesaje ferme au transmis

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică a făcut doza a treia a vaccinului anti-covidfoto: Instagram
Andreea Bănică a făcut doza a treia a vaccinului anti-covidfoto: Instagram

Artiștii nu vor să renunțe la concerte în pandemie! Așa că s-au programat și la doza a treia de vaccin anti-Covid. Dacă săptămâna trecută Loredana Groza a fost prima solistă căreia i s-a administrat doza booster, acum și alți artiști au anunțat că au revenit la centrele de vaccinare.

Andreea Bănică a mers vineri dimineața la un centru de vaccinare unde i-a fost administrată doza booster. Solista a postat imediat poza pe pagina sa de Instagram și a transmis și un mesaj fanilor. „Săptămâna aceasta am făcut a treia doză de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat conform protocolului. Nu încerc să influențez sau să conving pe nimeni de nimic, este strict alegerea familiei noastre. Dar mă întristează că și la cest capitol suntem codași la nivelul UE. Să dea Dumnezeu să depășim cât mai repede această perioadă, pe care nu credeam că o vom trăi vreodată”, a notat artista, pe contul de Instagram.


    Loredana Grozafoto: Instagram
Loredana Grozafoto: Instagram

Loredana Groza a fost printre primele persoane publice din România care au făcut cea de-a treia doză de vaccin împotriva Covid-19. Solista a publicat și ea pe Facebook o imagine și un mesaj pentru fanii ei. “Getting vaccinated with the 3rd dose (n.r. m-am vaccinat cu doza a treia). Singura soluție pentru a termina pandemia”, a scris Loredana duminica trecută, pe conturile de socializare, în dreptul imaginii cu ea la centrul de vaccinare.


    Andrei Leontefoto: Facebook
Andrei Leontefoto: Facebook

Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții X-Factor a anunțat și el pe Facebook că s-a vaccinat cu a treia doză. „Mă numesc Andrei și am făcut doza trei”, a scris solistul, după ce a fost imunizat cu serul anti-Covid.

Roxana Ciuhulescu: ”Nu vreau să le creez alor mei spaime inutile”

Roxana Ciuhulescu a mers și ea și s-a vaccinat cu cea de-a treia doză, în weekend. Femeia cu cele mai lungi picioare din România a filmat curajoasă momentul inoculării serului anti-Covid și a postat filmulețul pe Instagram. Roxana a transmis cu acest prilej și un mesaj pentru fanii săi. „M-am vaccinat pentru că vreau să fiu în putere lângă copiii mei, în fiecare zi. Pentru că îmi iubesc familia și nu doresc să le creez alor mei spaime inutile. În România au murit 41.130 de oameni din cauza acestui virus și suntem pe locul 1 la decese în Europa”, a scris Roxana Ciuhulescu, sub imaginile de la centrul de vaccinare, unde i-a fost administrată doza a treia a vaccinului anti Covid.

image
image
image
image
image
image
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg