„Asta îi reproșez”. Andreea Antonescu a rupt tăcerea! Nu s-a mai abținut și a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan

În anii 2000, trupa Andre făcea furori în rândul adolescenților. Anii au trecut, iar trupa deja făcuse istorie. Și totuși, pe baza unor neînțelegeri, Andreea Antonescu (40 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate, ca mai apoi să aleagă să-și reînvie prietenia și să readucă la viață trupa Andre. Fiind destul de apropiate și cunoscându-se destul de bine una pe cealaltă, invitată în podcastul „Ameritat” cu Nasrin, Andreea Antonescu a purtat o discuție deschisă și liberă, și a menționat printre multe altele și care este cel mai mare defect al Andreei Bălan.

Andreea Antonescu a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan / Foto: Colaj Instagram
Andreea Antonescu a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan / Foto: Colaj Instagram

Andreea Antonescu (40 de ani) este una dintre artistele de la noi care nu se feresc să vorbească deschis despre multe aspecte din viața ei. Ea și Andreea Bălan (39 de ani) au format una dintre cele mai de succes trupe de muzică din România, trupa Andre. Chiar dacă s-au mai „ciondănit”, au lăsat în spate neînțelegerile și au devenit din nou prietene.

Și cum cele două nu ezită să facă declarații emoționante despre prietenia lor, apropriindu-se și mai mult după participarea la emisiunea „America Express”, când au intrat din nou și mai mult în atenția publicului, Andreea Antonescu a mărturisit care este cel mai mare defect al prietenei sale Andreea Bălan, în cadrul podcastului „Ameritat”.

Andreea Antonescu: „Ăsta este marele ei defect”

„Cel mai mare defect al ei? Nu este conștientă de cum e ea de fapt. Ăsta este marele ei defect. Nu e conștientă de ce om este ea de fapt, mă refer la om bun. Asta îi reproșez. Ăsta e defectul ei. Și crede-mă, cunoscând-o mult mai bine decât o știi tu, ea nu este conștientă de cât de mișto este de fapt”, a mărturisit Andreea Antonescu despre prietena ei din copilărie, Andreea Bălan.  

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au cunoscut succesul împreună și se cunosc încă de mici. De-a lungul anilor, între cele două au existat și momente tensionate, însă acum se înțeleg cât se poate de bine.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png