Aurelian Temișan, atac dur la adresa președintelui FRF: «Distrugi fotbalul unei națiuni»

Ultima actualizare:

Aurelian Temișan, un mare pasionat de fotbal, și-a exprimat indignarea după înfrângerea dezastruoasă pe care a suferit-o naționala României, recent, în meciul cu Muntenegru. Artistul a lansat un atac extrem de virulent la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. 

Artistul consideră ca situația de la echipa națională s-a degradat considerabil în ultimii ani din cauza unui management deficitar și mai ales din cauza faptului că motivația fotbaliștilor nu mai este reprezentată de sportul în sine ci de recompensele financiare. 

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri despre secretele carierei de artist veteran. Cum îl susține fiica sa Dora, pe platourile de filmare

Temișan este teribil de dezamăgit și nu a ezitat să-l critice în termeni foarte duri pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Solistul susține că șeful FRF ocupă această poziție fără să își asume responsabilitățile care i se cuvin și fără să-l preocupe cu adevărat soarta fotbalului românesc. 

Vezi și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan nu ezită să insinueze că Burleanu este mai degrabă un impostor, ce nu-și merită locul alături legende ale fotbalului, precum Anghel Iordănescu sau Mircea Lucescu, ambii asistând la înfrângerea suferită de naționala României pe peluza din Giulești. 
În ceea ce privește statutul lui Răzvan Burleanu, ca președinte FRF, Temișan face aluzie desigur și la fostul șef al federației, Mircea Sandu, dar și la Gheorghe Burleanu, unul dintre cei mai apreciați jucători de divizie A de la vremea lui și, tatăl actualului director FRF. 

Actorul a postat în odată cu mesajul o imagine a președintelui FRF și o poză a echipei naționale, din epoca de aur, când jucători precum Hagi, Ilie Dumitrescu, Dan Popescu sau Lăcătuș făceau spectacol la fiecare meci. 

,,Îmi e rușine că, după fiecare meci al Naționalei, în loc să mă bucur de victorie, trebuie să aplec capul, să închid televizorul și să îmi dau singur niște speranțe pentru niște vremuri care par că nu vor mai veni niciodată.

E clar că în teren nu se poate mai mult, când fotbalul este ultimul lor obiectiv, înaintea jocului cu mingea tronând frezele, mașinile jmekere, distracțiile, tatuajele și altele. Dar totul pleacă de la "cap". De la cine conduce o federație și cum o face. Ce e de remarcat e atitudinea asta continuă de învingător al... Bo$$ului, de diplomat cu rezultate, de lider care crede că poate sta la masa celor care într-adevăr merită, când, de fapt e doar un ambalaj care ascunde o lipsă totală de inspirație, de idei de manageriat, de interes față de instituția în cauză. Iar noi, cei ce iubim acest sport și ne dorim din nou să ne facă să ieșim pe străzi, fericiți și să ne îmbrățișăm unii cu alții, chiar dacă nu ne cunoaștem, suferim și ne dăm speranțe false.

Rușine adunăturii de fotbaliști care joacă sub tricolorul naționalei de fotbal, și rușine conducerii FRF"

Edi Iordănescu își dă demisia?

Echipa de fotbal a României a pierdut în ce de-al doilea meci disputat cu Muntenegru în Liga Națiunilor. În primul tur, care a avut loc la Podgorica, oaspeții români au fost învinși de către gazde cu 0-2, o săptămână mai târziu, în meciul de retur, echipa României a fost învinsă la ea acasă cu 0-3. 

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, a oferit o declarație imediat după încheierea meciului, în care a insinuat că se gândește să-și dea demisia de pe banca României. 

”Responsabilitatea este doar a mea. Am făcut-o mereu, asta fac şi acum. Această serie de patru meciuri nu a fost pe placul nostru. E greu să ai relaţii de joc când schimbi 4-5 jucători. Mai ales când nu te ridici la nivelul aşteptat din punct de vedere fizic. Am luat un gol la o fază statică. Cu atât mai rău, cu cât era minutul 42.

Clasamentul arată urât, dar asta e realitatea. Nu există foarte multe lucruri pozitive, poate unicul e că nu se joacă pe punctele de la European. Am fost optimist, dar în același timp realist. Am spus-o, inclusiv după meciul câștigat, că nu suntem într-o stare mentală bună.

Responsabilitatea este a mea. Atât am putut astăzi, atât am putut să alergăm. Recunosc, nu am vrut să dau mesaje greşite până acum. Ne-au lipsit jucători faţă de trecut, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Denis Man.

Eu am pus și voi pune pe primul loc interesul României. E frustrant și pentru mine, dar știam unde vin, timpul nu există. S-au strâns foarte multe supărări și frustrări din trecut și e foarte greu să construiești pe acest fond. Nu vreau să vorbesc la cald. Vedem, voi analiza și peste câteva zile voi lua o decizie. România primează”, a declarat Edi Iordănescu la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net