Bianca Drăgușanu a luat o notă incredibilă la BAC! «Câștig bani pentru că sunt deșteaptă»

Ultima actualizare:

    La 39 de ani, Bianca Drăgușanu se consideră o femeie de afaceri de succesfoto: arhiva personală
La 39 de ani, Bianca Drăgușanu se consideră o femeie de afaceri de succesfoto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu (39 de ani) a ajuns o femeie de succes și nu se ferește să recunoască faptul că acum se folosește din plin de imaginea ei pentru a obține avantaje de ordin material! De departe cea mai bănoasă afacere a Biancăi Drăgușanu este reclama la studioul de videochat, unde blonda și-a vândut imaginea pe bani grei.

Bianca  Drăgușanu susține însă că, dacă ar fi fost doar frumoasă, nu ar fi reușit să facă o carieră în showbiz și să se scalde acum în bani. Bianca a absolvit Liceul de Informatică din Petroşani în 2012, cu o medie foarte mare. Din păcate, vedeta nu reușit să termine și facultatea, deși visa să dea chiar la Medicină.

“Dacă vă interesează, am luat BAC-ul cu 9, 50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Bianca Drăgușanu: ”De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”

Fosta prezentatoare Kanal D a primit inițial nu mai puțin de 100.000 de euro din reclama la un studio de videochat, bani pe care i-a luat imediat după semnarea contractului. Chipul Biancăi Drăgușanu apare pe afișe deja, pe o perioadă de 3 luni, în cele mai importante bulevarde din Capitală, iar recent vedeta a prelungit contractul cu încă trei luni. În conturi i-au mai intrat, deci, încă 100.000 de euro!

„Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place!

Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum, e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, a adăugat vedeta. 

Citește și:

Ce bine îi merge Biancăi în afaceri! Hainele ei se vând ca pâinea caldă în străinătate

Cât te costă o rochie de mireasă creată de Drăguşanu! Standul de la Romexpo al Biancăi a fost luat cu asalt FOTO EXCLUSIV

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!