Bianca, desființată pe social media, după ce Victor Slav a făcut publice imagini de la petrecerea Sofiei

Ultima actualizare:

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit șase anișori în urmă cu doar câteva zile. Victor Slav a fost marele absent de la petrecerea grandioasă organizată de către Bianca pentru fiica lor, însă acest lucru nu înseamnă că nu a depus eforturi pentru a o face pe cea mică să se simtă ca o prințesă. 

Bianca Drăgușanu i-a organizat fiicei o petrecere luxoasă
Bianca Drăgușanu i-a organizat fiicei o petrecere luxoasă

Victor Slav nu a participat la petrecerea organizată de Bianca Drăgușanu pentru fiica lor, Sofia. Diva a sărbătorit grandios și nu a ținut cont de bani. Sofia a purtat rochie roz, a avut un candy bar uriaș și nu au lipsit animatorii care au avut grijă ca cei mici să se distreze pe cinste. 

Citește și: Cât de transformată este mama Biancăi Drăgușanu 

La câteva zile distanță, a sosit rândul lui Victor Slav să își serbeze fiica. A ales să facă acest lucru într-o manieră retrasă, departe de ochii publicului și cu mult mai puțin fast. Fostul prezentator al rubricii meteo s-a fotografiat alături de fiica sa și de o prietenă a micuței, în fața unui tort, și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. 

Fanii l-au felicitat pe Victor Slav pentru modul în care a sărbătorit-o pe Sofia 

Fanii au reacționat imediat și au punctat faptul că Sofia pare mult mai relaxată alături de tatăl ei, care i-ar fi organizat o petrecere potrivită vârstei pe care o are, fără a face exces de zel. 

„Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea”,

„Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”,

„Super apariție, exact cum trebuie să fie o fetiță naturală și fără machiaj la vârsta ei. Victor, nu lăsa ca Sofia să fie transformată de la această vârstă fragedă într-un copil care să-și piardă copilăria și identitatea”, au fost doar o parte dintre mesajele internauților. 

Victor Slav a organizat o petrecere micuță pentru Sofia
Victor Slav a organizat o petrecere micuță pentru Sofia

Vezi și: Victor Slav, în tandrețuri cu noua iubită, Selina 

De ce nu a participat Victor Slav la petrecerea organizată de Bianca 

Victor Slav nu a participat la petrecerea pe care a organizat-o Bianca pentru Sofia, iar absența lui a dat naștere speculațiilor. Vedeta a subliniat că relația dintre ea și fostul soț este una de amiciție, iar motivul pentru care acesta a absentat este legat de starea de sănătate fragilă a fostei ei soacre. 

„Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal", a declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriți în perioada 2013-2014, iar micuța Sofia a venit pe lume atunci când aceștia nu mai erau căsătoriți, în anul 2016. După despărțire, fiecare dintre ei și-a refăcut viața amoroasă, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună. 

În prezent, Bianca Drăgușanu formează un cuplu alături de afaceristul Gabi Bădălău, iar Victor Slav iubește o tânără cu aspect de fotomodel pe nume Selina. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net