Carmen Tănase: "Am decis să iau o pauză de la seriale. Era obositor, eram rătăcită prin propria viață"

Ultima actualizare:

    Carmen Tănase a făcut istorie cu rolul Flăcăricăi
Carmen Tănase a făcut istorie cu rolul Flăcăricăi

Simpatica actriță, pe care toată lumea a îndrăgit-o după ce a jucat rolul Flacăricăi Potcovaru, nu are coronavirus, așa cum s-a zvonit recent. Chiar ea ne-a confirmat acest lucru. Am povestit însă cu Carmen Tănase și despre viață, nu doar despre Covid.

Carmen Tănase (60 de ani) a luat o pauză de la telenovele și seriale de televiziune. Ani la rând am văzut-o în "Lacrimi de iubire", "Inimă de țigan", "Pariu cu viața", "Fructul oprit". Așa că s-a dedicat teatrului, cât se mai poate face în contextul pandemic, dar și vieții de familie, căci s-a mutat la țară cu mama, cu animăluțele ei și cu fiul.

"Am vrut să plec în altă țară. Pur și simplu, după ce îmi încheiam pe aici treburile, voiam să plec după fiul meu. Ăsta era planul nostru, însă toate planurile au căzut, astfel încât sunt aici. M-am mutat la țară, cu mama și fiul meu, cu câinii și cu pisicile. A venit fiul meu special în timpul pandemiei și a rămas aici cu noi. Deocamdată, până ia pandemia o pauză. Am decis să iau o pauză de la serialele de televiziune, era obositor, eram rătăcită prin propria viață și am încercat să fac puțină ordine, luându-mi puțin timp pentru mine", ne-a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase: "Nu am părăsit niciodată rolul Flacăra Potcovaru"

Actrița se bucură de prietenia lui Bebe Cotimanis și a Elvirei Deatcu, cu care, de altfel, este colegă la teatrul Odeon. Împreună se înțeleg foarte bine. Cât despre rolul care a făcut-o celebra, Flacăra Potcovaru, din "Inimă de țigan", iată ce ne-a povestit talentata actriță. "Dacă mi s-ar mai da rolul Flăcăricăi Potcovaru, oricând l-aș relua. Nu l-am părăsit niciodată. A fost nebunie cu personajul respectiv, era sunet pe telefon vocea ei, eram pe caiete, chipul ei era peste tot. A fost un rol pe care l-am iubit foarte mult și care este iubit în continuare. Îl păstrez undeva in mine, nu l-am părăsit de tot, niciodată" ne-a povestit Carmen Tănase.

Citește și:

Carmen Tănase, văduvă de 21 de ani. Dezvăluiri teribile despre moartea soțului: «Au zis că m-am căsătorit din interes»

Carmen Tănase și Doinița Oancea lucrează din nou împreună. Sunt profesoare de actorie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net