Cât mai are de tras soția lui Adrian Minune după operația din Turcia. «Trebuie să ia cinci ani pastile»

Ultima actualizare:

    Cati Simionescu se simte bine după operația din Turciafoto: arhiva personală
Cati Simionescu se simte bine după operația din Turciafoto: arhiva personală

Soția lui Adrian Minune se simte mult mai bine după operația complicată la cap, suferită în luna august, în Turcia. Cati Simionescu a trecut prin clipe cumplite în vara aceasta. A făcut un accident vascular celebral, în urma căruia medicii i-au descoperit un anevrism la cap. Cati a fost operată de urgență, într-o clinică din Turcia, iar de curând a fost la primul control de după operație.

Adrian Minune a fost alături de soția sa în această grea încercare. Cântărețul de manele a dezvăluit că soția sa și-a revenit foarte bine după operație, dar trebuie să urmeze un tratament timp de cinci ani de zile.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a mărturisit manelistul, la „Xtra Night Show”.

Cati Simionescu a suferit în august un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adrian Minune a povestit atunci prin ce coșmar a trecut. “Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Eram cu fetița, Adriana, acasă. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital. Lumea a zis că am cancer, dar nu e adevărat. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat. Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular”, a dezvăluit Cati, la “Teo Show”.

După externare, Cati Simionescu a trimis analizele în Turcia, la o clinică din Istanbul. A fost chemată de urgență să se opereze, după ce medicii de acolo i-au descoperit un anevrism cerebral.

Citește și:

Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență. «Aveam o bombă cu ceas în cap»

Adrian Minune și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Cati este o rudă îndepărtată din partea bunicii cântărețului, prin intermediul căreia cei doi s-au i cunoscut. Acum, Adi și Cati Simionescu au 30 de ani de relație și trei copii, pe Karmen, Adriana și Adrian jr.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg