Cătălin Botezatu, apariție de pomină la Untold! Internauții au fost pe fază: «Cel mai frumos sudor mecanic»

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a vrut să se simtă ca la 20 de ani la Festivalul Untold, fără griji, dar cu mulți bani și cu siguranță i-a reușit. Designerul, cunoscut pentru eleganță și opulență, a abordat o ținută neconvențională, de parcă era gata să urce pe scenă și să facă show. Internauții i-au criticat ținuta printr-o serie de comentarii savuroase. 

Catalin Botezatu png

Bote a rupt gura târgului la Untold, unde și-a făcut apariția în mare stil, într-o ținută care a stârnit reacții foarte diferite, căci nimeni nu a putut rămâne indiferent. Designerul a fost prezent la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa gata să facă concurență artiștilor de pe scenă, la capitolul ținută. Bote a abordat un stil foate tineresc, care ne-ar putea face să credem că a dat buzna în garderoba lui Alex Velea și a împrumutat câteva obiecte vestimentare, în dorința de a încerca ceva nou. 

Nu rata: Monica Hill, declarații explozive despre Cătălin Botezatu: «Încă îl iubesc foarte mult»

Cătălin Botezatu purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur, cu medalion masiv, pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Acccesoriul care a cauzat senzație au fost ochelarii supradimensionați, cu un design futurist, creați de celebrul brand Gucci și care au costat 2.000 de euro.

Cum a răspuns Bote criticilor?

Din păcate, internauții au reacționat cu foarte multă ironie la ținuta lui Cătălin Botezatu și i-au criticat în special ochelarii care au fost asemănați cu ochelarii de protecție pentru sudură. 

Vezi și: Cătălin Botezatu, mai sexy ca niciodată la 55 de ani! Care e secretul lui? „Am un meniu special”

«Chiar zilele trecute am aruncat o mască de asta de sudură, nu mă așteptam să o găsească cineva...» a comentat un utilizator. 

«Pe bune? Era Gucci? Asta din ultima colecție? Aia de 2000€ Ce fraier sa arunci așa», i-a dat replica Bote, cu evidentă ironie. 

«Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau ca nu mai merge treaba în port la Agigea...dă-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută!» a adăugat un glumeț.  

«Adevărat metalist! "Cradle of filth" (n.r. trupă rock) e cu invidie pe ghete clar» a menționat altul. 

Să nu-ți scape nici: Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu! «Sunt la prezentare, nu la spital!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net