Cătălin Neamțu din "Las Fierbinți" a slăbit 26 kg cu dieta luptătorului: "Când m-am văzut în poze, m-am speriat"

Ultima actualizare:

    August 2020 - 106 kg
August 2020 - 106 kg

Cunoscut pentru umorul său de calitate, dar şi pentru apariţiile în „Las Fierbinţi” şi „Ferma Vedetelor”, Cătălin Neamţu a reuşit să surprindă pe toată lumea după ce a dat jos 26 de kilograme. Şi nu e la prima izbândă, căci a mai reuşit încă de câteva ori să jongleze cu kilogramele.

Toată lumea îl ştie de la spectacolele de stand-up, apoi de la show-ul „Ferma Vedetelor”, iar mai nou din „Las Fierbinţi”, unde nu are rol principal, dar se remarcă din grupul de fierbinţeni. Cătălin Neamţu (40 de ani) a surprins pe toată lumea cu faptul că a slăbit 26 de kilograme şi nu este prima oară când s-a întâmplat acest lucru.

Cătălin Neamțu: "Am plecat de la 106 kg"

„M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme. În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc. Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc. Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme. Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii. Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari de până la 20 de ore în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume. Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac. Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie”, a declarat Cătălin pentru Click!, care şi-a propus să meargă şi la sală de 5 ori pe săptămână, de luni până vineri.

Însă nu-i iese întotdeauna din cauza programului încărcat. Cătălin joacă în „Las Fierbinţi”, colaborează la show-urile de la PRO TV şi s-a apucat să facă prima trupă de improvizaţie cu copii la Teatrul muzical Ambasadorii de la Palatul copiilor. „Am făcut un casting şi au venit mulţi copii care au fost foarte buni şi talentaţi şi i-am luat pe toţi pentru că nu am avut pe cine să refuz. Şi vreau să facem două spectacole până în Crăciun, măcar să jucăm de două ori”, ne-a mai spus Cătălin Neamţu.


    Noiembrie 2021 - 80 kg
Noiembrie 2021 - 80 kg

Ce este postul intermitent sau dieta luptătorului

Postul intermitent sau fasting este un regim alimentar fort la modă în ultma perioadă. Cu rădăcini în tradiţia religioasă unde se numeşte post, fastingul intermitent şi-a câştigat popularitatea ca dietă de slăbit pentru că determină rezultate vizibile şi de durată. În plus are şi alte beneficii: reducerea riscului de cancer mamar sau de boli cardiace, reducerea declinului cognitiv şi un control mai bun al glicemiei la diabetici. Cum se poate practica fastingul intermitent? Dieta nu se bazează pe alegerea sau excluderea unui anumit tip de alimente, ci se bazează pe alegerea intervalului de timp în care ne hrănim. Tot ceea ce mănânci în 24 de ore trebuie să concentrezi într-un interval de timp, de obicei acelaşi. Dieta 16:8 înseamnă să concentrăm tot ceea ce mâncăm în 8 ore, iar 16 ore postim, iar pentru cei mai ambiţioşi există dieta luptătorului, care este şi mai severă: concentrăm toate caloriile zilei în 4 ore şi 20 de ore postim.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg