Catinca Roman, despre abuzurile suferite, prima palmă luată și relația cu familia: "Nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut"

Ultima actualizare:

    Catinca Romanfoto: captură Youtube
Catinca Romanfoto: captură Youtube

Catinca Roman (54 de ani) și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe Youtube. Vedeta a vorbit atât despre familia ei, dar și despre foștii ei parteneri. De-a lungul vremii, fiica vitregă a lui Petre Roman și-a ales parteneri mult mai tineri decât ea. A fost chiar victima violenței domestice și a abuzului psihologic!

Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată, deși de-a lungul timpului a trăit povești de iubire care păreau că se vor sfârși la altar. Catinca Roman are o fiică, pe nume Calina, în vârstă de 22 ani, în urma unei relații de lungă durată cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scena „Bebe”, fost component al unei trupe de stripperi.

Cei doi au hotărât de comun acord la acea vreme să păstreze copilul, deși nu au rămas împreună. Catinca a vorbit cu inima deschisă despre violență domestică și abuz psihologic, evitând însă să dea nume din trecutul ei. „Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

„Ai mei nu m-au placut! Au făcut diferențe între mine și Oana”

Petre Roman a devenit tatăl vitreg al Catincăi pe când aceasta avea doar șase ani. “Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a declarat Catinca.

"S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana"

Nici relația cu sora ei, Oana, nu a fost una perfectă. Cele două au ajus să se înțeleagă mai bine la maturitate, din cauza diferenței mari de vârstă dintre ele. „S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai spus Catinca.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net